ForsidenAlle nyhederDataMatrox DS1

Viden der vil spare dig for meget...

Matrox DS1

Få det hele i ET kabel!

Matrox DS1 tilfører MacBook Pro og MacBook Air de tilslutnings muligheder, som disse maskiner mangler:

Via et enkelt Thunderbolt kabel får man tilslutningmulighed til enten en ekstern DVI eller HDMI skærm, Gigabit Ethernet tilslutning, 1xUSB3 port, 2xUSB2 porte, mikrofon indgang samt output til højttalere/hovedtelefon.

Denne boks er næsten uundværlig at have med sig når man er på rejse, så man kan tilslutte sin bærbare til et Ethernet netværk, projektor eller andet, ligesom det kan være en god “docking station” at have på kontoret (hvis man da ikke lige har valgt at købe en Apple Thunderbolt Cinema Display, da man jo så har interface mulighederne på skærmen), men den er også god at have i et mødelokale, da det er et enkelt og clean interface.

Undgå alle de mange adaptere

Mange bærbare brugere har diverse små adaptere med i sin taske, som eksempelvis Thunderbolt-til-Ethernet, MiniDisplay-til-HDMI, MiniDisplay-til-DVI osv, og disse mange små løse adaptere kan nu erstattes af én lille, handy “schweizerkniv”.

Matrox DS1 kommer i to forskellige udgaver, hvor forskellen er, hvilken skærminterface der ønskes: DVI eller HDMI

Læs mere og bestil dit eksemplar i shoppen, eller kontakt salgsafdelingen på 702307108

Se noget af det store udvalg af Thunderbolt produkter her