ForsidenAlle nyhederAudioM&K monitors til Stjernholm & Co

Viden der vil spare dig for meget...

M&K monitors til Stjernholm & Co

M&K Banner

Hollywood favoritterne forhandles nu af Stjernholm & Co

Hvad har alle de seriøse audio professionelle tilfælles?  De bruger alle M&K monitors!

Skywalker Ranch, Ben Burtt, DR Drama, Nino Jacobsen, ManStream, Mikkel Nymand, Disney, Sony, Dolby labs, Twentieth Century Fox, Warner Bros og mange, mange andre vælger M&K højtalerne. Kort sagt de fineste film post og musikstudier i verden.

læs testimonials

Hvorfor?

M&K 2510p leverer ekstremt stort dynamik område, stor spredning, et vidunderligt bredt og dybt perspektiv, extraordinær klarhed og dialog formidling, – altsammen ved biograf reference niveau (med masser af ekstra headroom!) i en størrelse der er designet til at kunne passe ind alle vegne.  De bevarer deres soniske kvaliteter ved alle niveauer, og håndterer alt hvad der smides efter dem.

Den lille krop snyder dog – for M&K monitors er designet til at arbejde sammen med en eller flere subwoofers ( M&K opfandt konceptet i halvfjerdserne!) da ordentlig, rigelig og kraftig bas formidling ikke harmonerer godt med stram og ufarvet lyd fra det samme kabinet – har konceptet altid være at levere bas fra en separat subwoofer.

Det er en forskel der er til at få øje og øre på!

Se links nedenfor eller besøg M&K Professional.

Vejlledende prisliste således ud (husk at høre om de fordelagtige leasing muligheder!)

Screen Shot 2013-06-06 at 12.15.46

 

X series

de nye X-serie subwoofere fra firmaet der opfandt Sat/Sub konceptet