ForsidenAlle nyhederVideoBroadcastTeraDek VidiU – streaming for alle!

Viden der vil spare dig for meget...

TeraDek VidiU – streaming for alle!

Teradek Vidiu – ultra kompakt streaming enhed!

Teradek VidiU giver dig frihed til at sende live high definition video direkte til internettet uden en pc. Uanset om du vil streame direkte ud af en video switcher eller trådløst fra dit kamera, VidiU tillader dig at gå live, når du vil, hvor du vil og er dejligt enkel at bruge!

Direkte support for UStream, Livestream og RTMP servere

Direkte undersøttelse af streamingtjenester som UStream og Livestream gør det ekstremt enkelt at komme i gang.  Da VideU også understøtter RTMP streaming kan stort set alle andre tjenester også benyttes som f.eks vores hjemlige udbyder WebStream, der ofte med fordel vil kunne benyttes til danske streams, da disse har lokale servere.

Monter direkte på kamera

VidiU kan monteres direkte på et kamera og kan med sit indbyggede batteri køre i ca. 60 minutter på en opladning.

Hurtig konfiguration:

Ved hjælp af VidiU App , er det ekstra hurtigt at indstille VidiU direkte på en iPhone eller iPad

Tilslut din HDMI videokilde til VidiU og stream opløsninger op til 1080p. VidiU koder video i realtid ved hjælp af H.264 komprimering og AAC-lyd op til 5Mbps. Embedded HDMI-lyd, hovedtelefon udgang, og en mic / line-indgang understøttes for analog lyd.

Ethernet, Wifi og USB modem

VidiU er udstyret med både Ethernet, Wi-fi og mulighed for tilslutning af et USB modem, så uanset situationen er der altid mulighed for at komme på nettet.

Den rigtige løsning til mange formål

med en pris på lidt over 5.000 kroner, er VidiU i langt de fleste tilfælde den billigste og enkleste løsning til streaming – også i faste installationer.  Destinationen kan være forud programmeret, og et enkelt tryk på start/stop knappen igangsætter streaming til dit publikum, her og nu, – live!

VidiU egner sig til lettere brug, og bør ikke anvendes til 24/7 streaming eller andet krævende brug.  TeraDek betegner selv VidiU som et consumerprodukt.  Til hårdere og mere avanceret brug skal du bruge firmaets avancerede CUBE encoder i stedet som vi også lagerfører.

Kontakt salgsafdelingen og hør mere om VidiU, der naturligvis også er at finde i vores showroom

vidiu_on_cams_1

Se VidiU video fra NAB 2013: