ForsidenAlle nyhederVideoBroadcastLys til GreenScreen

Viden der vil spare dig for meget...

Lys til GreenScreen

Det handler om godt lys!

Greenscreen giver masser af muligheder for at lave kreative løsninger og spændende produktioner, som f.eks at benytte virtuelle studier.  Alt fra simple grafikbaggrunde til deciderede virtuelle studier bliver lige pludseligt muligt.

Det kan være svært at få en ordentlig key, men det er forholdvist simpelt når bare man ved hvordan og har det rette udstyr.

Det vigtigste er at få baggrunden belyst jævnt og i rette niveau. En chromagrøn papirrulle og et par fluorcerende lamper er godt udgangspunkt for at få en ensartet baggrund.

Komplet kit til lidt mere end en enkelt KinoFlo lampe!

Vi har sammensat et lille lyskit der sammen med en baggrund kan lave en perfekt key på ganske kort tid

Det komplette lyskit er til alle jer der er trætte af at leje lys ind eller flytte rundt på kontorbelysningen hver gang der skal laves film og har et begrænset buget.

Kittet er ekstremt velegnet til greenscreen-optagelser, men er utroligt alsidigt og kan bruges til alle former for produktioner.

Lupolights’ne har stort lysudbytte og hele pakken kan køre på en enkelt fase. Ballasten er indbygget og lamperne kan dimmes trinløst.

En komplet pakke med 3 lupolights incl stativer kan fås til en yderst konkurrencedygtig pris (nærmest det samme som en enklelt KinoFlo).

Se det i aktion, sammen med f.eks et Broadcast Pix integreret studie

Kontakt os for en demoaftale –  og få en snak om lys og greenscreen, eller ring på 70237108 og spørg efter Kristoffer!

 

Greenscreen_B