ForsidenAlle nyhederVideoErhvervs TVEffektiv videoformidling – gjort helt enkelt!

Viden der vil spare dig for meget...

Effektiv videoformidling – gjort helt enkelt!

Det er hårdt arbejde…

…at formidle video på en engagerende måde der holder seerens interesse fanget. Det er der mange i undervisningssektoren der kan skrive under på.

Det er også hårdt at bruge mange timer på at redigere hvert eneste session, herunder ikke mindst at loade optagelserne ind i en computer og efterfølgende klippe det hele sammen.

Hvorfor ikke bare gøre det hele under optagelsen?

 

Det er sådan vi tænker..

..hele tiden hos Stjernholm & Co.  For hvad nytter det hvis vores kunder ikke får succes med deres projekter på grund af at vejen fra optagelse til færdig produktion bliver for kompleks og tidskrævende?

 

Simplificerede løsninger er vejen frem

Se på billedet nedenfor. I højre hånd styres kameraets zoom funktion, og i venstre hånd styres udvalgte funktioner i en videoswitcher samt streaming og optagelse (funktionerne kan tilpasse helt efter behov!).

En enkelt person kan således afslappet formidle interessante udsnit samtidig med at der kan switches frem og tilbage til f.eks en powerpoint præsentation, et andet kamera, laves PIP (picture in picture) m.m.

Altsammen fra en enkel remote som alle kan betjene.

Vi fjerner simpelthen det komplekse , så den efterfølgende redigering bliver meget enkel, uden nogen besværlig overføring og klippe process.

UCC_Remote_setup

Kvaliteten besvares – og det samme gør opmærksomheden hos seeren!

Vores løsninger er baseret på professionelt broadcast udstyr og leverer derfor perfekt billedkvalitet.

Med den simplificerede betjening kan en person forestå hele formidlingen, og samtidig gøre den interessant med mange forskellige billedudsnit, nær og fjern billeder, detalje billeder, følge billeder o.s.v, alt i mens der kan klippes til underviserens / foredrags personens computerpræsentation eller illustrationer.

Dette sikrer en levende produktion der holder seeren væk fra at falde i søvn.

Læs mere om vores live streaming løsninger til alle formål

 

Aftal et møde – og se det live!

Kontakt os på 7023 7108 eller sales@stjernholmco.dk for et uforpligtende møde hvor du kan opleve hvor enkelt det kan gøres.

Involver os tidligt i processen, og træk på vores store erfaring – så garanterer vi succesen er hjemme!