ForsidenAlle nyhederOphør med Pro Tools

Viden der vil spare dig for meget...

Ophør med Pro Tools

Stop med Pro Tools efter 15 år

Mange vil nok undre sig over hvorfor vi stopper med Pro Tools i sortimentet,  som ellers igennem de sidste 15 år har været noget der ligger vores hjerte nært. Vi er flere medarbejdere netop med baggrund i audio post production og derfor kræver det naturligvis en forklaring!

Man kan ikke blæse og have mel i munden..

Vi har spredt os over et meget stort område fra kamera til audio post produktion, hvilket forvirrer mange kunder. For hvad er vi?  Er vi en audio specialist eller medie storage specialist?  Kan vi virkelig være dygtige til det hele?

Vi ønsker derfor at fokusere kræfterne på vores største forretningsområder der er mediedata/storage/arkiv/workflow og Live Video/multicam produktion/streaming /video Post og opgiver derfor Pro Tools området for at få et fornyet og skarpere fokus, da det hele kræver tid – og vi må bruge tiden der hvor vi har størst omsætning.

Fortsat support på Pro Tools, træning, loudness, dolby m.v.

Support afd. yder fortsat support på pro tools og vi tilbyder træning m.v.,  i alt hvad der har med audio post production, loudness og dolby til broadcast og post at gøre.

Vi sælger naturligvis også stadig altmuligt andet audiorelateret udstyr som mikrofoner, audio interfaces, mixere, Pro Tools Plug-ins og naturligvis audio monitors fra Genelec, M&K, Mackie, Focal, Event, JBL m.fl.

studio-back