ForsidenAlle nyhederVideoBroadcastEnkel webstreaming med FlyCast4

Viden der vil spare dig for meget...

Enkel webstreaming med FlyCast4

FlyCast4 – WebStreaming gjort effektivt og enkelt!

Der findes efterhånden en del løsninger til at broadcaste via internet.  Uanset om de hedder TriCaster, Anycast eller noget helt tredie, så har de fleste “alt i et” studier temmelig mange begrænsninger, er komplekse at bruge, og er ofte ret ustabile.

Mange har derfor benyttet sig at den simple og robuste Wirecast software der kører på en desktop computer og får video ind via et standard video I/O interface.  Det kan gøre på både PC og Mac og har mange fine muligheder for at lave velforberedte udsendelser, incl streaming af PC skærme over netværket via desktop presenter direkte til wirecast.

Problemet er bare at stå med alle de mange enkelt dele og få det hele til at virke når der skal sendes på internettet, – og det problem har vi taget hånd om i designet af FlyCast4 der gør en avanceret løsning yderst transportabel, og ikke mindst lynhurtig at sætte op!

Perfekt til det meste

FlyCast4 er meget fleksibel, og kan bruges til mange formål.  Fra Livestreaming af events til uddannelse, e-learning, erhvervs-tv og meget andet.  Løsningen kan også bruges til afvikling af op til 4 HD kanaler.

Lyn features:

  • 4 HD Inputs som HDMI/HDSDI eller en kombination
  • Op til 4 trådløse mikrofon kanaler samt 4 stereo kilder.  Tilslutning for PA anlæg
  • Streaming i flere samtidige formater
  • Optagelse til harddisk for senere redigering
  • Trolley design gør det nemt at komme rundt
  • Smarte Software options til afvikling ( til f.eks storskærm)

 

Din FlyCast4 har en leveringstid på ca 2 uger.
Du kan også leje vores FlyCast4 – Kontakt vores salgsteam på tlf. 70 23 71 08 og hør mere.

 

Video Præsentation:

Billeder: