ForsidenAlle nyhederDataArkiv & BackupUdlejning af faciliteter

Viden der vil spare dig for meget...

Udlejning af faciliteter

Vidste du?

at vi ofte udlejer vores fleksible faciliteter til diverse småproduktioner i dage eller uger af gangen?

Der er plads til at baske med vingerne hos Stjernholm & Co, og da vi går meget op i at have demo faciliteter der virker, er det nærliggende at tilbyde udlejning af disse til vores kunder.

Eventrum / præsentationslokale / TV Studie

Eventrummet har plads til 40 mennesker til f.eks præsentationer eller seminarer. Rummet er udstyret med aircondition, 5.1 lyd i loftet, bagprojektionslærred, samt til TV produktion sort himmel og valg i mellem greenscreen, hvid eller sort papir baggrunde.  Rummet huset normalt vores “corporate tv” demo setup.  Rummets ruder kan  mørklægges helt med mørklægningsgardiner hvis der er behov for dette.

Der er adgang til 3 toiletter, mødelokale til 12 personer med separat A/V,  hyggeområde, italiensk kaffe og mulighed for morgen og middagsmad efter aftale.

eventrum

Akustisk Reguleret Rum

Mødelokalet kan anvendes f.eks til kritiske lydoptagelser, og er fleksibelt i forhold til hvilket udstyr der anvendes, da der også her er adgang til al signal infrastuktur.

Ruder kan tildækkes med molton gardiner hvis man gerne vil være privat eller har brug for yderligere dæmpning af rummet i forbindelse med optagelser. Hele huset er bundet sammen med en komplet SDI og ethernet infastruktur, så signaler kan sendes rundt overalt i huset efter behov.

 

 

Udlejning af Streamingløsninger

Vi tilbyder også at udleje flere af vores færdigbyggede live video produktionsløsninger i kortere perioder. Se f.eks ObiWan.  Ring og få et tilbud.