ForsidenAlle nyhederVideoBroadcastProducent Spotlight: TeraDek

Viden der vil spare dig for meget...

Producent Spotlight: TeraDek

Et komplet system til at streame video når som helst – hvor som helst

I vores store program af udstyr til live video produktion, optagelse og streaming finder du også TeraDek der har et stort program af innovative video encodere/decodere, video links m.m. Det er produkter der har mange anvendelsesområder og giver stor frihed.

CUBE serien

er små lette encodere og decodere, der kan monteres direkte på et kamera.  De byder på meget stor fleksibilitet og muligheder, herunder direkte optagelse på SD kort, streaming i mange forskellige formater direkte til CDN eller point-to-point til en tilsvarende decoder, direkte til iPads og meget andet.  En CUBE encoder kan eksempelvis også bruges til at sende trådløs video direkte til programmer som Wirecast og Newtek Tricaster. Setup er enkelt via en webbrowser eller direkte på enhederne.

Læs mere om CUBE her og se videoer

BOND Serie

Bond serien er en række produkter der i samarbejde med en encoder kan sørge for transmission via 3G/4G netværk.  Dette gøres ved at benytte 4 til 6 forskellige USB data modems der transmitterer via forskellige udbydere.  På denne måde kan en ret sikker transmissions hastighed opnås, da den samlede båndbredde opnås via flere udbydere.

Bond transmitterer de mange datapakker til en sputnik server (man kan selv hoste denne, eller gøre det i skyen) som leverer en samlet stream til CDN (streaming udbyderen) eller decoder. Setuppet er enkelt, og kræver ikke en masse router konfiguration for at fungere.  Ønsker man selv at have sputnink serveren med en dekoder indbygget, så laver TeraDek også en færdig 1U serverpakke med navnet “BASE”.  En sputnik server kan “muxe” mange samtidige kanaler.

Vil du høre mere om Bond?

Så ring og tal med os.

 

link_diag1

Serien består af:

Bond: Ren bonding enhed til 4 modems. Kræver en CUBE encoder

Bond ll: Bonding enhed til 6 modems med indbygget CUBE encoder

Bond Pro: Bonding enhed til 6 modems med indbygget CUBE encoder, v-lock eller gold mount strømforsyning til at montere direkte bag på ENG kamera

Link: Bonding enhed til 4 modems. Kræver cube encoder. Kan placeres hvor der er perfekt 3G/4G signal

Base: Sputnik server til muxing og videresendelse af modem data med indbygget decoder med SDI output. Perfekt til at modtage transmissioner i studiet

Læs mere og se video om BOND

BOLT Serie

Bolt serien er sender/modtager link systemer til transmission af HD signaler i fuld kvalitet via WSDI Pro wireless med meget lav eller ingen latency.  Løsningen er egnet til f.eks at sende video til lydmanden eller instruktøren på settet og eliminerer brugen af SDI kabler op til 100 meter. Opløsninger op til 1080p60. Kan både være uni og multicast.

bolt_diag1

 

Ring til os og hør mere om Teradek produkterne eller se mere i shoppen.