ForsidenAlle nyhederVideoKamera AfdelingenVoigtländer objektiver – lækkerhed for feinscmeckere.

Viden der vil spare dig for meget...

Voigtländer Nokton

Voigtländer objektiver – lækkerhed for feinscmeckere.

Lad der blive lys: Luk blænden op, fordi du kan.


Når man får en VoigtLander Nokton linse i hånden, ved man at det er topkvalitet. Vægten, materialet, finish, modstanden i fokusringen og blænderingen er utroligt lækker og tight. Glas og betjeningsgreb går op i en højere enhed og der er en fantastisk præcision i linsen, hvilket gør den meget nem at arbejde med. Den er perfekt til f.eks produkt optagelser og interviews eller andre situationer hvor man har rimelig godt styr på hvad der skal foregå.

Objektivet er MEGET lysstærkt og tegner virkelig skarpt. Med en blændeåbning på 0.95 kan man udnytte naturligt lys, nøjes med et par reflektorer og lade lystaskerne blive hjemme. Det lave blænde/Iris tal på 0.95 giver rig mulighed for at arbejde med ekstreme og filmiske dybdeskarphedseffekter. Fantastisk inspirerende til kreativt og kunstnerisk arbejde med dit video kamera.

Nokton linserne Passer på kameraer med Micro four thirds fatninger som f.eks Panasonic AG-AF101 eller Blackmagic Pocket Cinema Camera!

Voigtländer Nokton 25mm & 17,5mm F/0.95 MFT mount

Se video-eksempel på Nokton 17.5mm på Panasonic AF-101:

Objektiverne passer på kameraer med Micro four thirds fatninger som f.eks Panasonic AG-AF101 eller BMD Cinema Camera og BMD Pocket camera.

Køb Voigtländer Nokton 17mm F/0.95 

Køb Voigtländer Nokton 25mm F/0.95