ForsidenAlle nyhederVideoPost ProductionHvad er en Stjernholm Edition Apple Computer?

Viden der vil spare dig for meget...

Hvad er en Stjernholm Edition Apple Computer?

En Stjernholm Edition Mac  er en Mac til professionelt brug, specificeret med kraftigere grafikkort, lynhurtig storage og masser af ram i den konfiguration der giver det bedste pris/ydelses forhold til brug med Professionelle video programmer.

Alle Stjernholm Editions kan tilbydes med en ekstra 4 årig total forsikring med tyveridækning, så du kan være dækket helt ind.

destroyed_mac_book_by_paul_fairchildHvad sker der hvis uheldet er ude?

Som professionel, er din Stjernholm Edition Mac med stor sandsynlighed dit allervigtigste arbejdsværktøj. Derfor er det væsentligt at overveje hvad du har brug for, hvis uheldet skulle være ude, og du har brug for omgående at kunne komme videre.

Vi tilbyder indtil flere support løsninger.  Vurder selv hvad der er bedst for dig:

Stjernholm Edition standard support:

Stjernholm Editions har et års garanti der dækker fabriksfejl og lignende.  Maskinen skal indleveres, og du har ikke en anden i mellemtiden. (hvis muligt tilbyder vi dig at leje en anden maskine).

Total forsikring dækker reparationer, tyveri* og hændelige uheld i 4 år.

Hvis du tegner total forsikring får du 4 års garanti incl dækning af pludseligt opståede skader (selvrisiko 500 kr).Tyveridækningen dækker kun “*indbrudstyveri”, og altså ikke hvis du får stjålet din computer fordi du lagde den oven på bilen.  Når uheldet er ude, eller maskinen skal til reperation, så kontakter du forsikringsselskabet og de dækker alle omkostningerne.

Totalforsikring skal være tegnet senest 14 dage efter købet.

Når vi installerer, – så supporterer vi gratis

og holder dig kørende det første år!

Når du køber en  Mac løsning incl installation og dokumentation fra Stjernholm & Co, så får du samtidig et års gratis telefon support og installeret låneudstyr hvis uheldet skulle være ude. Når vi installerer, holder vi dig også kørende det første år, uden omkostninger for dig.  Er der brug for at vi skal komme on-site og supportere, gælder vores normale support takster.  Efter det første år kan man f.eks tegne en serviceaftale for at have samme dækning på udstyret.

retina1

Serviceaftaler, der sørger for det hele!

  • Serviceaftaler kan tegnes individuelt på det meste udstyr.
  • Serviceaftaler dækker alt support og låneudstyr, og kan tegnes år for år, elle for flere år af gangen.

Se priser her.

Ring til os på 70237108 og hør hvilken maskine der passer til dig!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Facebook Stjernholm & Co