ForsidenAlle nyhederVideoPost ProductionHvad er en Stjernholm Edition Apple Computer?

Viden der vil spare dig for meget...

Hvad er en Stjernholm Edition Apple Computer?

En Stjernholm Edition Mac er en Mac til professionelt brug. Specificeret med kraftigere grafikkort, lynhurtig storage og masser af Ram i den konfiguration der giver det bedste pris/ydelses forhold til brug med professionelle video programmer.

Alle Stjernholm Editions kan tilbydes med en ekstra 4 årig total forsikring, med mulighed for Stjernholm service aftale til en meget lav pris, så du kan være sikker på at dit vigtigste værktøj altid er kørende uanset hvad.

 

destroyed_mac_book_by_paul_fairchildHvad sker der hvis uheldet er ude?

Som professionel er din Stjernholm Edition Mac med stor sandsynlighed dit allervigtigste arbejdsværktøj. Derfor er det væsentligt at overveje hvad du har brug for, hvis uheldet skulle være ude, og du har brug for omgående at kunne komme videre.

Vi tilbyder indtil flere support løsninger.

 

Vurder selv hvilken af de 3 muligheder der er bedst for dig:

1. Stjernholm Edition standard 1 års support:

Stjernholm Editions har et års garanti der dækker fabriksfejl og lignende. Maskinen skal indleveres og du har ikke en anden i mellemtiden. (hvis muligt tilbyder vi dig at leje en anden maskine).

 

2. Total forsikring dækker support, service, reparationer og hændelige uheld i 4 år.

Hvis du tegner total forsikring får du 4 års garanti inkl. dækning af pludseligt opståede skader. Når uheldet er ude, eller maskinen skal til reparation, så kontakter du forsikringsselskabet og de dækker alle omkostningerne.

Totalforsikring skal være tegnet senest 14 dage efter købet.

 

3. Total forsikring MED Stjernholm Service aftale = 100% oppetid.

Køber du en Stjernholm Service aftale samtidig med en Total forsikring, har du hele pakken til en meget lav pris.

Vi sørger for samme eller tilsvarede lånemaskine, hvis din maskine skal til reparation og overfører hele dit setup til lånemaskinen (hvis det er teknisk muligt).

På den måde er din produktivitet sikret med meget lille nedetid, uanset hvad!

 

 

Når vi installerer, – så supporterer vi gratis

og holder dig kørende det første år!

Når du køber en  Mac løsning inkl. installation og dokumentation fra Stjernholm & Co, får du samtidig et års gratis telefon support og installeret låneudstyr, hvis uheldet skulle være ude.

Når vi installerer, holder vi dig også kørende det første år, uden omkostninger for dig.  Er der brug for at vi skal komme on-site og supportere, gælder vores normale support takster.  Efter det første år kan man f.eks tegne en serviceaftale for at have samme dækning på udstyret.  Tal med os om hvad der er den rette løsning for din virksomhed.

 

Kontakt os på 7023 7108 og få en snak om hvilke servicemuligheder og maskiner der kan passe bedst til dig og dit profesionelle arbejde.

retina1

Serviceaftaler, der sørger for det hele!

  • Serviceaftaler kan tegnes individuelt på det meste udstyr.
  • Serviceaftaler dækker alt support og låneudstyr og kan tegnes år for år, elle for flere år af gangen.
  • Købes serviceaftale samtidig med feks en totalforsikring får du serviceaftalen til en meget lav pris! Hør om mulighederne.

Se priser her.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Facebook Stjernholm & Co