ForsidenAlle nyhederVideoLækre nye 4K 10 bit HDR recordere fra Atomos

Viden der vil spare dig for meget...

Lækre nye 4K 10 bit HDR recordere fra Atomos

 

 

Kom foran i køen ved at have en field monitor, der kan vise HDR i felten, som du ser det.

2 nye recordere er på vej fra AtomosNinja Flame & Shogun Flame      – – Vi forventer de lander i April

Det nye, i forhold til de nu udgåede Shogun og Ninja Assassin som viser Rec709 farverum og custom LUT, er at de nu kan vise det du optager på skærmen i HDR (High Dynamic Range) med 10 stop dynamic range. Ligeledes får du også mulighed for at se dit materiale om det ender efter grading med de indbyggede LOG presets.

Skærmen er også meget mere lysstærk. Altså MEGET mere lysstærk. Hvis du har en iPhone 6s kan skærmen skrues op til 400 nits. Både Shogun- og Ninja Flame er på 1500 nits, så du kan også bare skrue op for lysstyrken, hvis du skal bruge den i stærkt sollys.

Nu er kontinuerlig strøm tilbage i form af 2 batteripladser, så du kan skifte batteri undervejs uden at slukke for enheden. Og med den nye hurtiglader kan du lade batterierne op til 3 gange hurtigere end før. De to medfølgende batterier giver dig hver 1 time og 30 minutters optagelse og monitorering i 4K.

Udvalgte Panasonic, Sony, Canon og Nikon modeller giver dig start og stop af optagelse via optageknappen på kameraet og du kan konvertere interlaced video til progressiv via indbygget 3:2 og 2:2 konvertering.

Optag 8 kanalers lyd gennem HDMI eller 2 analoge kanaler via minijack og justér frame delay og gain direkte i Shogun- og Ninja Flame.

Begge maskiner er udført i et nyt og yderst robust design.

Shogun Flame understøtter både HDMI og SDI

 

Se priser, videoer og læs mere om Ninja Flame og Shogun Flame recorderne

Facebook Stjernholm & Co