ForsidenAlle nyhederProfessionelle video løsninger klar til Facebook Live

Viden der vil spare dig for meget...

Stjernholm & Co Live streaming løsninger

Professionelle video løsninger klar til Facebook Live

Facebook Stjernholm & Co

Kun 2 dage efter den overståede F8 konference med Mark Zuckerberg i spidsen, er Stjernholm & Co allerede klar med levering af professionelle streaming løsninger til Facebook Live.

De seneste år er mængden af åbne og lukkede Facebook grupper eksploderet i både uddannelsessektoren og erhvervslivet. Kravet til brug af live videostreaming og transmission af øjeblikkelige begivenheder i disse grupper, er ligeledes fuldt med.

Begrænsningen har dog indtil nu været, at video streamingen kun har været muligt på amatørniveau via f.eks. mobiltelefoner, traditionelle webkameraer, m.m.

Fra start har der været et stort ønske om at kunne videostreame i professionel kvalitet, brug af robotkameraer, videoswitchere m.m., hvilket indtil nu ikke har været muligt.

Stjernholm & Co introducerer nu, som nogle af de første i den professionelle video & TV industri, løsninger, der gør det muligt at videostreame i en seriøs og professionel kvalitet til alle seere og med alle de faciliteter der findes indenfor professionel videoformidling og distribution.

 

Teradek Professionel Video formidling og streaming til Facebook LiveMed åbning af Facebook Live faciliteterne til 3. parts videoproducenter er der nu virkelig givet helt nye muligheder for professionel videostreaming og interaktion overalt i det sociale netværk. Dette er noget bl.a. erhvervslivet, uddannelsessektoren og sportsverdenen har efterspurgt længe.

Allerede nu er vi igang med at installere de første systemer fra bl.a. Wirecast og Teradek og vi har allerede flere der venter på, at få demonstreret de fantastiske løsningsmuligheder for at streame til Facebook Live, i en seriøs og professionel kvalitet.

Se her hvordan Facebook Live bl.a. fungerer i Wirecast

Ring til os på 7023 7108 og book en demo og gennemgang af de professionelle og nye muligheder for videostreaming til Facebook Live.

Bliv klogere på vores mange Live streaming løsninger her

Facebook Stjernholm & Co