ForsidenAlle nyhederVi søger Salgskonsulent / Rådgiver

Viden der vil spare dig for meget...

Vi søger Salgskonsulent / Rådgiver

 Job hos Stjernholm & Co

Februar 2017 – Salgskonsulent / Rådgiver

Du søger jobbet her (gennem Speedrecruiters Aps)

Vi er altid på udkig efter nye, passionerede kollegaer!

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer der brænder for at rådgive og supportere udstyr og løsninger til videoproduktion hos mange forskellige typer virksomheder og institutioner.

Vi sætter stor pris på godt humør, prioritetsevne, struktur, grundighed, kommunikation og god planlægning. Fælles for alle stillinger er, at du selv er med til at tage ansvar, præge dit job og virksomhedens udvikling i den rigtige retning.

Nøgleord er integritet, troværdighed, indsigt, langvarige samarbejdsrelationer og nogle af danmarks mest spændende & krævende medie kunder.

Vi ønsker at ansætte mennesker med drive og initiativ-lyst, – med noget ekstra at byde på , der vil være med til at udvikle og forbedre virksomheden og frem for alt elsker udfordringer.

Vi tilbyder masser af udviklingsmuligheder for de rette personer med interesse for alle aspekter af video produktion og filbaserede workflows (AV og IT) og råder over branches bedste faciliteter hvor kunderne kan se produktionsudstyr i et realistisk miljø.

Vi er en lille arbejdsplads, så hver mand/kvinde har en alsidig hverdag med mange forskelligtartede opgaver som du selv har stor indflydelse på.

Send din uopfordrede ansøgning til job@stjernholmco.dk og fortæl os hvorfor vi har brug for dig!