ForsidenAlle nyhederVideoPost ProductionVerdens bedste Colorgrading system

Viden der vil spare dig for meget...

Verdens bedste Colorgrading system

Der var engang…

…for ikke særligt længe siden,  hvor en Davinci resolve var forbeholdt overklassen i Hollywood.  Alle de store film kom over en Davinci fordi at der her var en overlegen kvalitet i billedbehandlingen, og en hastighed der tillod den kreative Color artist at have tid til selv de mindste detaljer… Systemet kørte på linux, og krævede flere computere koblet sammen med hver deres GPU. Prisen kunne nemt være over 1,5 million kroner for et system.

Davinci blev i 2009 opkøbt af Blackmagic Design der startede med at porte programmet fra Linux til Mac og benytte den stærke men billige CUDA grafikkort arkitektur fra Nivida.  Programmet fik en ordentlig overhaling for nemmere betjening, og blev frigivet i version 7 der kostede 7000 kroner!  I 2011 kommer Davinci Lite, der stort set intet savner i forhold til den fulde version og derfor er perfekt til 90% af brugerne. Denne version er helt gratis, og er derfor blevet standard værktøj for alle der er seriøse med den vigtige colorgrading process.

Stjernholm & Co er danmarks Davinci specialist

Hos Stjernholm & Co har vi altid været 100% dedikeret til kosteffektive løsninger, – og da Blackmagic introducerede Davinci resolve i den bedste version nogensinde var vi naturligvis klar til at tilbyde de mange muligheder.

Vi leverer komplette turnkey systemer, designet til din opgave, – og fører en lang række tilbehør der gør arbejdet med din Resolve hurtigere og sjovere. For dedikerede grading faciliteter er vi derfor den rigtige samarbejdspartner.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Komplette systemer og fuldt konfigurerede grading suiter
  • Grading controllere fra Avid, Tangent og Blackmagic (den store resolve controller er altid på demo i vores showroom)
  • GPU expanders
  • GPU`er
  • PC og Mac workstations
  • Projektorer
  • Reference monitors
  • Color kodede keyboards
  • Storage systemer
  • Kurser og masterclasses

Det er ikke svært at integrere den ultimative grading i dit workflow

Resolve arbejder perfekt sammen med Avid Media Composer, Final Cut Pro og Adobe premiere, og tillader dig at gøre mere på kortere tid.
Det betyder at du ikke behøver at gå på kompromis med dine billeder.  Den bedste tracker og et uendeligt antal lag gør det til en leg at rette alle de ting du ellers ville have sprunget over på grund af manglende tid.
Vi har blandt andet leveret Resolve løsninger til Danmarks radio, TV2, Zentropa (2 systemer), Postyr Post Production, Beofilm og mange andre superdygtige filmmagere. Resolve benyttes dog også af mange andre i branchen og er i den seneste version 9 blevet et endnu nemmere og bedre værktøj.
Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om mulighederne!