ForsidenAlle nyhederVideoBroadcastTeranex – verdensklasse formatkonvertering til alle

Viden der vil spare dig for meget...

Teranex – verdensklasse formatkonvertering til alle

Hvis du har en af følgende udfordringer:

  • Du skal aflevere mastere til hele verden (24fps->30fps, 25fps->30fps, 30fps ->25fps)
  • Du modtager video i formater du ikke kan bruge
  • Du skal arkivere ældre støjfyldt materiale
  • Du skal reframe video (letterbox, Pillarbox o.s.v.)
  • Du skal opskalere til HD i den højeste kvalitet
  • Du skal deinterlace interlaced video uden artifakter

Problemknuseren over dem alle er landet!

En enkel Teranex processor i dit rack vil give dig adgang til alle former for format konvertering, billedforbedring og video capture/playback i en rack-unit!

Med en teranex kan du levere og modtage video til hele verden i et utal af formater uden at skulle bekymre dig om dårlige software konverteringer, og samtidig få en fantastisk billedprocessor der kan udføre f.eks støjreduktion i topklasse, der er så vigtig f.eks i forbindelse med digital arkivering.

Alt godt fra militæret…nu til 1/10 af prisen!

Da Blackmagic købte Teranex, var der mange der ikke havde en anelse om hvorfor Blackmagic mon var interesserede i det hæderskronede firma, der startede med at lave avancerede billedbehandlings processorer til militære fly.

Der er postet milliarder i udviklingsarbejdet, og mange af disse teknologier fandt vej til Teranex processorerne, der især uden for Europa nærmest er en defacto standard indenfor broadcast til konvertering og levering i alle tænkelige formater.

Der sidder Teranex i rigtig mange sattelitrum og MCR rum.

Prisen for en fuldt loaded terranex kunne nemt være over 150.000 kroner, og hardwaren både fylder og larmer meget. Det har Blackmagic imidertid lavet helt om på – og teranex er nu for alle, men stadig med alt det samme gode indeni. En utrolig bedrift.

Billedbehandling i den absolutte topklasse

For at gøre en meget lang historie kort, så byder Teranex på billedbehandling i absolut reference klasse der kan løse  mange af de problemer som alle indenfor international broadcast, digitaliseringsprojekter, billedforbedring, og post production mastering har.

Med Teranex konverterer du frit i mellem alle SD og HD formater og frame rates, laver temporal støjreduktion, pixel baseret motion adaptive de-interlacing(!), filtrering, beskæring og meget andet, med pixel for pixel processering, altsammen med fantastisk præcision takket være den kraftige og pantenterede teknologi der indtil nu ikke har været økonomisk mulig for mange.

  • Op til 2K opløsning (10 bit 4:2:2)
  • Support for audio, tidskode, closed captions passthrough
  • Thunderbolt capture og Playback! ( verdens mest avancerede I/O løsning og high-end processor i et! )
  • Realta HQV processor

Teranex 3D  tilbyder 4:4:4, 3D support (og processing) samt mulighed for Dolby E og Dolby Digital encoder / decoder moduler.

Teranex er også et Thunderbolt video I/O interface

Sidst men ikke mindst får du muligheden for at benytte Teranex processoren som en hyper avanceret video I/O interface med thunderbolt. Med Thunderbolt tilsluttet er Teranex også et forrygende Ultrascope videoscope.

Kontakt os for mere information eller en demo af dette fantastiske produkt der starter fra kun 12.500 kroner!