ForsidenAlle nyhederSkift til Adobe Premiere

Viden der vil spare dig for meget...

Skift til Adobe Premiere

Hænger du stadig på Final Cut Pro 7?

Så skulle du prøve at kigge på  Adobe’s Production Premium, hvis du i dag anvender en anden redigeringsplatform.

Enkel overgang til Adobe Premiere  – Her er fordelene!

Hvis du i dag stadig bruger Final Cut Pro 7, vil du blive overrasket over hvor meget Adobe Premiere  ligner Final Cut Pro i sin måde at tænke på. Du kan sågar bruge alle de taste kommandoer du er vant til fra Final Cut Pro.

Tekstværktøjerne er mange gange bedre end i Final Cut Pro, du kan lave batch export af færdige sequences og ydelsen i programmet er intet mindre end fantastisk i forhold til alt andet du har kendt med 64 bit support og maximal udnyttelse af supporterede grafikkort med den unikke Mercury Engine.

Canon 5D og Red materiale på samme tidslinje?  – Intet problem!

Denne power betyder at du slipper for at skulle tænke i besværlige import procedurer og format konverteringer. Adobe Premiere æder alt hvad du giver programmet. Du kan således kombinere f.eks H.264 video fra et Canon 5D med R3D filer fra et Red kamera, mxf filer m.m. på samme tidslinje!

Creative Cloud er mere end “bare” Premiere…

med Creative Cloud får du adgang til ALLE adobes programmer, hvilket b.la omfatter det nye logging og batch import/konverterings software Prelude, Speedgrade Colorgrading, Photoshop extended, After Effects og lydprogrammet Audition sammen med alle øvrige adobe programmer som indesign, flash, o.s.v.

Den bedste integration gør arbejdet nemmere!

Med CC får man en komplet integreret produktionspakke, hvor Dynamic Link sikrer en effektiv integration mellem de enkelte programmer, en integration som ingen anden redigeringsløsning kan tilbyde.

Få Creative Cloud for Teams i dag – og få den optimale rådgivning!

Kontakt os og hør hvordan du bedst kommer i gang.

Husk at vores kursusafdeling laver individuelt tilpassede kurser hvis du gerne vil kickstartes i Premiere.

Creative cloud for teams

 

certified_sales_professional_ProVideo_badge-680x154