ForsidenAlle nyhederVideoErhvervs TVNy software & hardware til Atomos videorecordere

Viden der vil spare dig for meget...

Ny software & hardware til Atomos videorecordere

Atomos videorecorderne bliver endnu bedre!

Atomos har nu sluppet AtomOS 4 der byder på Avid DnXHD support, hvilket er godt nyt for dem der arbejder på AVID platformen. Det gør også Atomos optagerne væsentlig mere fleksible. Version 4 har også fået den længe ventede Trigger support til næsten alle kameraer, så optagelse kan startes og stoppes automatisk når kameraet er i record.

De populære recordere har også fået et nyk nedaf i pris, og den længe ventede smarte CONNECT converter fra HDMI – > SDI eller fra SDI – > HDMI konvertering endelig er til levering. Konverteren udmærker sig ved at den monteres under et af batterierne på din Atomos recorder.

Ejere af en Atomos kan hente den nye software her.

Stjernholm & Co fører et stort udvalg af praktiske videorecordere. Se udvalget her, eller ring 70237108 for råd og vejledning om formater, kamera og workflow.