ForsidenAlle nyhederVideoColorgradingFørste Blackmagic Cinema Camera leveret!

Viden der vil spare dig for meget...

Første Blackmagic Cinema Camera leveret!

Gizmo Film v. Henrik Kloch har fået første leverence

Det er ingen hemmelighed, at Blackmagic har alvorlige leveringsproblemer med Blackmagic Cinema Camera på grund af problemer med overfladen på billedchippen.

For at vise at der skam er et par kameraer der forlader fabrikken, har Blackmagic bedt deres bedste forhandler i Europa (det er os, hvis du skulle være i tvivl ;-) om at udlevere dette til en enkelt kunde ved lodtrækning. Det samme er sket i UK, Tyskland og Frankrig. Vi har derfor leveret det eneste kamera i skandinavien til Gizmo Film v. Henrik Kloch.

Mød Henrik Kloch

Fotograf Henrik Kloch arbejder for produktionshuse og TV-stationer, men også med egne projekter – hvor han b.la. er i gang med dokumentar film støttet af DFI. Han fortæller om kameraet: “Indtil videre har bekendtskabet været super positivt, og jeg har b.la. brugt kameraet til optagelser i Copenhagen Jazzhouse med bassisten Moussa Diallo. Snart fortsætter optagelserne med Diallo i hans hjemland Mali, hvor jeg får at se, hvordan det klarer forholdende. RAW optagelserne er fantastiske!”

En erfaring han har gjort sig med RAW, er at det kræver plads, masser af diskplads. Og så er der tid at spare på hurtige diske og ikke mindst et godt CUDA kompatibelt grafikkort. Henriks setup på kameraet omfatter bl.a.: Zacuto søger, TVlogic monitor, Zeiss objektiver (ZE), kameraet er desuden monteret på en rig med V-lock batteri fra Lanparte.

Henrik har lovet os at fortælle mere om sine oplevelser, når han kommer tilbage fra Mali projektet.

Vi ønsker ham held og lykke!

Billedet herunder: Moussa Diallo “at work” med Gizmo film og BMD Cinema Camera: