ForsidenAlle nyhederVideoBroadcastNye muligheder til BMD Videohub!

Viden der vil spare dig for meget...

Nye muligheder til BMD Videohub!

Har du mere end et par SDI forbindelser?

Så er det så billigt at få en SDI router i dag, at det er en skam at lade være.

Ny hardware kontrol enhed til Blackmagics Videohub Serie:

Videohub Master control er endnu et produkt i Blackmagics succesfulde videohub serie, der spænder fra en 16×16 3GHDSDI router til under 10.000 til den modulopbyggede Universial Videohub der kan udbygges løbende med SDI, fiber og direkte thunderbolt tilslutninger(!).

De fine routere er i midlertid ikke det mest spændende – det er faktisk mere alle de mange muligheder der er for at kontrollere routeren.

Smart Control, og nu Videohub Master Control er 1U 19″ tryk paneler til maskinrummet eller suiten. Videohub software er helt gratis og kan køre på alle former for computere i flere forskellige udgaver, – herunder alt lige fra et 8 x 4 knap panel til fuld kontrol over alle kilder og destinationer fra f.eks touch skærme.

Vi tilbyder at integrere videohub kontrol i software til forskellige formål og remote kontrol over internet.

Muligheder er MANGE!

Det bedste af det hele er, at det ofte er langt billigere at installere en Blackmagic Videohub end at begynde at bygge et manuelt krydsfelt.

Videohub master control giver lynhurtig adgang til switching af alle forbindelser i krydsfeltet.

Du kan opleve videohub systemet på Marielundvej, hvor vi har installeret en 72×144 router der styrer alle forbindelserne i vores forskellige demorum. Vi kan derfor vise alle de mange muligheder der er for kontrol af din videohub.

Læs mere om Blackmagic videohub systemerne i shoppen