ForsidenAlle nyhederDataArkiv & BackupCaldigit – en holdning til dine data!

Viden der vil spare dig for meget...

Caldigit – en holdning til dine data!

Nye lavere priser – og en genial ny model!

Caldigit har nok branchen`s mest troværdige ry, der helt fortjent er opnået igennem en seriøs holdning til deres egne produkter og ikke mindst DINE data.

Caldigits amerikanske ejer, Alex Chen, – har tidligere arbejdet for flere af de store storage producenter, men var aldrig tilfreds med alle de kompromisser der skal indgås for at holde priserne nede.   Derfor startede han sit eget storage firma med fokus på 100% kompromisløse produkter til media creation området hvor hastighed og gennemtestet stabilitet er de vigtigste parametre.

Nuværende thunderbolt chipsæt er ikke godt nok til Caldigit!

Et eksempel på denne manglende evne til at gå på kompromis, ses f.eks med thunderbolt produkterne T1 og T2 der pr. 1 Februar 2013 stadig ikke er kommet på markedet.  Årsagen er den enkle, at thunderbolt chipsættet der bruges ikke lever op til de krav som Caldigit stiller!  Masser af andre producenter har sendt thunderbolt produkter på markedet der f.eks ikke kan daisy-chaines (flere diske sættes efter hinanden på samme bus), og i bedste fald vil køre ustabilt med fare for at ødelægge data hvis flere enheder kobles sammen.   Det fortæller man ikke noget om, og håber at der ikke er nogen kunder der får problemet.

Af præcis denne grund holder vi så meget af Caldigit.  HOLDNINGEN til dine data, vil altid veje tungest – og derfor kan du regne med Caldigit til at opbevare dine kostbare data.  Der er tilmed dansk service center, så hvis du oplever problemer med dit Caldigit produkt (dine data!), så er der lynhurtig og kompetent hjælp at få, hvor alt gøres for at komme dig til undsætning.

Ny model – AV Pro er mere fleksibel end nogensinde!

Mange har længe sukket efter en “single drive” model, med udskiftbare diskmoduler.  De får vi nu med den nye Caldigit AV Pro, der er en genial disk der både fås med stor kapacitet ( op til 4 TB) eller med suveræn hastighed med SSD diske op til 480GB.  Det giver mulighed for at bruge den rette løsning til opgaven og en super fin fleksibilitet.  Disk moduler leveres i lækre arkiv boxe med mulighed for at skrive klient info på.  Moduler kan også sendes frem og tilbage i disse solide bokse.  Læs mere om AV Pro i shoppen.  Er til levering nu!

Nye priser på alle Caldigit modeller

Se de nye priser i shoppen