ForsidenAlle nyhederAudioTimecode Buddy hos Stjernholm & Co

Viden der vil spare dig for meget...

Timecode Buddy hos Stjernholm & Co

Timecode Buddy gør det nemt at være i sync på settet

Alle kender problemet, det er besværligt og ofte dyrt at få den rette tidskode til alle på settet. Hvem genererer tidskoden? Hvordan får vi tidskoden i kameraet o.s.v.
Mange billigere kameraer i dag har ikke engang et tidskode input, så en nem løsning vil kunne lette det for alle i post production.

Timecode buddy er et simpelt system bestående af en tidskode generator / transmitter med indbygget wifi, således at iPhone og iPad kan bruges som en digital slate med løbende SMPTE tidskode der er helt nøjagtig.

Wi-fi Master har en tidskode, sync og multi channel RF tidskode, som sender med kraftfulde ekstra Wi-Fi funktioner.

TX, er en multi kanals tidskode sender, der udsender indkommende tidskode fra f.eks et pro kamera over et robust RF signal til en eller flere timecode buddies.  Man kan også bare nøjes med en buddy hvis man kun har brug for digital slate.  Timecode buddy har både indgange for extern strøm og kan køre på to stk AA batterier.

Den gratis app  kører på iPhone og iPad, der viser den fælles tidskode som en digital slate, med koden i billedet er det enkelt at synce f.eks DSLR optagelser med extern audio, – et problem der alt for ofte koster en masse dyrebar tid i post production!

Timecode buddy
 

 

Prisen for en Wifi master er kun 6890 kroner. En TX enhed koster kun 2.890.-

Læs mere hos Timecode Buddy og kontakt salgsafdelingen for mere information og priser.

Se video præsentationen ovenfor og besøg timecode buddy nedenfor.

Er nu til salg på shoppen.  Interesseret i at prøve et sæt?  Kontakt salgsafdelingen

 

Se flere videoer på Timecode buddy youtube kanal