ForsidenAlle nyhederDataEndelig et thunderbolt raid der duer

Viden der vil spare dig for meget...

Endelig et thunderbolt raid der duer

Det er ikke nogen hemmelighed…

…at vi har set en del problemer med det hidtil eneste thunderbolt raid system på markedet fra promise.  En svagelig raid controller har lidt svært ved at følge med, og fejlprocenten har været temmelig høj.

Når – FOR billigt ødelægger konkurrencen

Problemet er imidlertid at der ikke har været nogen alternativer i samme klasse, da promise satte sig meget tungt på markedet fra starten af thunderbolt æraen, støttet af apple med nogle priser der var så lave, af ingen af de seriøse producenter gad og lave et konkurenrende produkt.

For brugere der ville have bedre kvalitet, har vi tidligere anbefalet at benyttes thunderbolt konvertere for tilslutning af SAS, fiber eller eSATA raid systemer, – men nu er der endelig et thunderbolt raid system der kan levere varen fra Areca!

Over-engineered!

Areca er super nerds, og de har fundet den helt perfekte opskrift på et raid system til thunderbolt, der kan løfte næsten alle opgaver.  vores første tests giver skrive hastigheder på op til 750 mb i sekundet selv når systemet kører raid 6!

8 diske giver op til 32 TB rå kapacitet, og disk systemet kan med den avancerede 800 MhZ dual core raid processor køre både RAID level 0, 1, 1E, 3, 5, 6, 10, 30, 50, 60, Single Disk eller JBOD tilmed med hot spares hvis dette ønskes. Man er heller aldrig i tvivl om hvad der foregår, for raid systemet har et tydeligt display og en (meget høj) alarm i tilfælde af problemer med en disk.

Raid controlleren er pinligt over-engineered og aldrig set så avanceret i et produkt af denne type.  Areca ved bare ikke hvornår man skal sige stop :-)  Raid systemet kan sættes op i lige den kombination af disksæt som du har brug for i dit workflow.

Perfekt til alle opgaver

DPX sekvenser, multicam redigering, stort lager. Areca thunder raid kan det hele.  Systemet kan købes med og uden diske og med forskellige service levels. Læs mere på shoppen, eller se raid systemet i vores showroom.