ForsidenAlle nyhederVideoBroadcastBroadcast Pix – komplet tv studie uden kompromis!

Viden der vil spare dig for meget...

Broadcast Pix – komplet tv studie uden kompromis!

Stjernholm & Co har fået argenturet på Broadcast Pix

Lee Griffin fra Broadcast Pix udtaler: “Endelig har vi fået en Dansk repræsentant der forstår hele økosystemet omkring videoproduktion og dermed alle de muligheder der er med vores løsninger. Stjernholm & Co har en unik kombination af dybdegående kendskab til IT infastruktur, broadcast, streaming, kamera, studie og audio gør dem i stand til at give Broadcast Pix kunder endnu mere værdi for pengene, – og det er præcis de parametre vi kigger på når vi vælger vores samarbejdspartnere rundt omkring i verden”

Hvad er Broadcast Pix?

Broadcast Pix er en række integrerede video produktion og broadcast løsninger der gør det enkelt at lave avancerede produktioner i perfekt kvalitet.  Med integreret menes at alle funktioner der udgør et moderne TV studie er samlet og betjenes enkelt under en brugerflade f.eks:

 • Video Switcing af op til 22 inputs der kan være både SD og HD formater
 • Indbygget industristandard Harris Incriber grafik for sofistikeret TV grafik
 • Mulighed for Rapid CG – Automatiseret grafik via RSS, XML, excel o.m.a
 • Indbygget still og klip store med Quicktime support i H264, Pro Res og DnXHD codecs
 • Virtuelle sets
 • Styring af Robot kameraer med presets og thumbnails(!)
 • Styring af AJA KiPro VTRs
 • Styring af streaming box
 • Fluent Macros automatisering – en knap kan afvikle avancerede handlinger, eller benyttes til fuldautomatiseret produktion med VOX.
 • Patenteret PIXPAD med 2-vejs knapper der giver information om hvad de gør
 • Fuld tilpasning af brugerflade til det du har brug for til en given opgave – super overskueligt
 • Masser af kontrol muligheder via touchskærme, broadcast paneler, ipad, iphone, android – også samtidigt!
 • Watchfolders der automatisk kan modtage indhold til et show
 • dropbox og skype integration
 • 6 key layers
 • Rigtig broadcast kvalitet – Stabilitet og redundans kommer først!
 • Ultralav latency – 1 frame konstant delay
 • IP video, NDI, SMPTE 2022, ASPEN
 • og meget, meget mere

 

Broadcast_Pix_EndtoEnd

Hvem kan bruge Broadcast Pix?

 • Live studie produktion / producenter / Broadcastere – Traditionelt til nyheder, sport og OB
 • Fuldautomatiseret produktion af visuel radio
 • Medie Uddannelser – Systemet kan betjenes af mange på samme tid via forskellige enheder og er nemt at flytte rundt. Grafik delen kan køre på en separat computer hvis det ønskes. Special tilbud til uddannelses institutioner!
 • Virksomheder med eget TV/Web-Studie – Broadcast Pix kan det hele, enhver betjene et opsat system!
 • Spillesteder – stream stremningen fra stedet automatiseret – og producer en koncert når det ønskes!
 • Kirker – hel eller halv automatiske produktioner fra kirken
 • Streaming af møder – Automatisk eller semi automatisk optagelse af møder & konferencer i broadcast kvalitet
 • Streaming af kirkelige handlinger & møder
 • og mange, mange andre

Broadcast Pix skal opleves!

Oplev robustheden, enkeltheden og de mange muligheder i vores showroom! Book en demo i dag eller ring og hør mere.

Broadcast Pix Granite 2000 system

 

…er det ikke ligesom en Tricaster?

Der er en meget stor fundemental forskel  imellem Broadcast Pix og NewTek Tricaster: Broadcast Pix er et hardware firma der laver en computerbaseret integreret løsning, hvor at NewTek er et software  firma der laver en computerbaseret integreret løsning.  Approaches er meget forskellig i de to systemer, hvor Broadcast Pix  f.eks aldrig vil ofre stabilitet eller processing delay for noget som helst.  Stabilitet og kundernes tillid til systemet er første design parameter.

broadcastpix-head3

De forskellige modeller – lynoverblik:

Der er 3 forskellige Broadcast Pix grundmodeller:  Flint, Mica og Granite.  De to sidste har super professionel hardware og anbefales til tung professionel brug.  Hertil kan alle løsningerne kombineres med 5 forskellige Broadcast Pix paneler: 500, 1000, 2000,5000 (2ME panel kun granite), og det store 6000 panel (2ME kun granite).

 

BP-Compare

Flint Præsentation:


Mica præsentation:

 


Granite Præsentation:

Om broadcast pix

Broadcast Pix er den førende producent af innovative, integrerede live video produktions løsninger  til at skabe tiltalende produktioner, enklere og langt billigere end konventionelle studier der består af mange separate komponenter.  Broadcast pix får tilsvarende løsninger til at se amatøragtige ud!  I modsætning til andre “studie i en box” leverandører, så handler det for Broadcast pix om stabilitet og robusthed frem for alt. Det føles mindst lige så godt som at arbejde med en traditionel switcher at betjene en Broadcast Pix uanset hvad systemet ellers foretager sig.  Det gør at det hurtigt bliver et system man har fuld tillid til og stoler på.  Broadcast Pix værdierne handler om non-stop on air operation, perfekt billedkvalitet, suveræne grafik muligheder og naturligvis support af en lang række broadcast formater. Blandt kunderne er prominente navne som CBS, NBC, ABC, FOX, ESPN, Microsoft, Cisco, HP og mange andre førende broadcastere og virksomheder.