ForsidenEventsVelafviklet Blackmagic event på Radisson

Viden der vil spare dig for meget...

Velafviklet Blackmagic event på Radisson

Backmagic Roadshow gæstede københavn

 

Tak til alle der kiggende forbi!

Vi var naturligvis være tilstede og vise flere af vores unikke løsninger med Blackmagic Produkter.  Hvis du ikke nåede forbi, kan du naturligvis altid se løsningerne i aktion i vores showroom. Se blandt andet multicam logging med ATEM video switchere og softron software, “Streaming in a box” med FlyCast4, wirecast 5 og op til 4 HDSDI inputs med Decklink Quad,  Skaarhøj “one man” videoformidling med intelligente ATEM remotes og andre kontrol alternativer og en masse andet.

Stjernholm & Co fik i 2011 Blackmagics “outstanding achievement award” 2011 som den eneste forhandler i Europa og Afrika på baggrund af vores service og knowhow omkring Blackmagics produkter. Næsten alle produkter kan opleves i vores showrooms.

Lidt mobil billeder fra arrangementet:

 

IMG_5739 IMG_5738 IMG_5737 IMG_5736 IMG_5731