ForsidenAlle nyhederVideoBroadcastCreative Cloud – Hvad er det?

Viden der vil spare dig for meget...

Creative Cloud – Hvad er det?

Adobe har allerede solgt mere end en million licenser til Adobe Creative Cloud.

Hvad er Creative Cloud??

Creative Cloud er en ny, simplere og bedre måde at holde din investering i adobe software up-to-date.  Det er slut med opgraderings og vedligeholdsaftaler, da Creative Cloud er et løbende abbonnement der kører et år af gangen.  Systemet er utroligt enkelt, og du kan nemt administere alle firmaets licenser (eller licens!) , tilføje og fjerne licenser som virksomhedens behov ændrer sig.

Som udgangspunkt er der kun to produkter.  Single License eller fuld pakke.  Adgang til den fulde pakke der er alle adobes programmer koster normalt 570 kr om måneden* (hør os om de mange tilbud og kampanger adobe hele tiden kører).  Du kan til enhver tid installere de programmer du har brug for fra en simpel creative cloud menu, og kan anvende softwaren på to forskellige computere (bare de ikke bruges samtidig).   Med systemet skal du aldrig mere tænke på vedligehold og versions opgraderinger, og har altid adgang til de nyeste “cutting-edge” features, og ikke mindst en utrolig simpel håndtering af firmaets licenser.

Du har ALTID den nyeste software, og adgang til alt adobes software.  Du bestemmer selv helt hvornår du opdaterer software.

En udbredt misforståelse er at softwaren er “i skyen”.  Dette er helt forkert.  Programmerne installeres lokalt på arbejdsstationen helt som normalt.

Er der tale om mange licenser, og du sidder og administrerer hvad der skal installeres og hvordan, så er der også veludviklede deployment værktøjer til det.

adobe CC

 

Er du ikke allerede kommet på Creative Cloud?

Så kontakt os, og lad os oprette en VIP aftale til dig.  Vi hjælper dig igang med det samme.

Har du adobe programmer i forvejen, kan du sikkert spare en del.

Det er nemt!

Det er meget enkelt at komme i gang, og vi hjælper dig gerne med at sætte det hele op. Kontakt os i dag, og få glæde af den suveræne software, og ny, forenklet management.

Stjernholm & Co er:

certified_sales_professional_ProVideo_badge