ForsidenAlle nyhederDataDen perfekte (thunderbolt) disk til medieproduktion!

Viden der vil spare dig for meget...

Den perfekte (thunderbolt) disk til medieproduktion!

T3 – når det er værd at bruge tid på at gøre det ordentligt!…

har altid været holdningen fra CalDigit, der står som den mest seriøse producent af storage til medieproduktion.

Caldigit-T3-lineup

Den længe ventede thunderbolt disk T3 er nu endelig til salg, og forener alt det du har brug for i EN disk til lyd og video produktion med et genialt 3-disk koncept der kan give dig lige det du har brug for.

3 diske giver mulighed for at kombinere diskene på nye måder:

img04

 

det betyder for dig at du kan få dækket de behov du har for hastighed, data sikkerhed og ikke mindst forskellige performance karakteristika i DET SAMME enkle disksystem!

Arbejder du f.eks med audio post, har du ofte brug for mere end en disk til hhv audio og video.  Arbejder du med tungt grafisk arbejde har du både brug for et sikkert arkiv og en lyn hurtig Scratch disk til midlertidigt arbejdslager.

T3 kan det hele på samme tid!

Kombiner SSD og almindelige harddisk moduler

ArchiveBoxT3 kommer standard i 3 størrelser:  6, 9 og 12 TB.  Hertil er det muligt at lave kombinationer med ekstra diskmoduler med både SSD og standard diske.  Brug f.eks 2×4 TB til et sikkert Raid 1 arkiv og en 480 GB SSD som arbejdsdisk.  T3 kan også bruges til at lave et Raid 1 med 3x kopi af det samme data for ultimativ sikkerhed.  Diskmoduler leveres i arkiveringsbokse for sikker transport.

 

Caldigit = kompromisløs kvalitet

Alle kan se at Caldigit laver produkter i et flot design.

Det man ikke kan se er den kvalitet og omhyggelighed der lægges for dagen ved at bruge kun de bedste komponenter internt.  Det første en producent normalt gør når prisen skal gøres lav er at gå på kompromis med alt det du ikke ser.

Print, diske, controller chip og de utroligt vigtige stikforbindelser.  Caldigit separate SATA controllere til hver disk for maximal performance, de dyreste print, guldbelagte (30u, hvor andre ofte bruger 10u) molex sata forbindelser der sidder direkte på printet (der bruges guld da dette materiale ikke korroderer med tiden, og derved holder perfekt forbindelse altid) , højkvalitets kondensatorer for ekstra lang levetid, guldbelagte amphenol interface forbindelser for ekstra lang holdbarhed m.m.  Alle diske er første sortering fra fabrikkerne og hvert system testes to gange inden de forlader Caldigit. Der er sågar også tænkt på at skærme elektronikken for at undgå elektromagnetisk påvirkning udefra med et ekstra lag tinplade.

Særdeles gode priser!

På trods af den høje kvalitet er det lykkedes Caldigit at presse prisen ned i et leje hvor alle kan være med.  En T3 med 6TB kapacitet starter ved kr 4.999, 9 TB kr 5.999 og 12 TB kr. 7.999.

Et unikt koncept der kan klare stort set alle opgaver

Med 3 bay princippet får man med T3 en disk løsning der kan klare stort set alle kombinationer af behov i en kvalitet man kan regne med. Ekstreme hastigheder er også mulige til tung, krævende 4K redigering, – og muligheden for at kombinere SSD og almindelige harddiske gør T3 til et af de mest fleksible raid systemer i en god, kompakt størrelse der har set dagens lys.   Ganske enkelt den perfekte partner til Retina Macbook Pro, Mac Pro “askebæger” imac og andre computere med velfungerende thunderbolt.

Køb den straks i shoppen,  eller ring for en snak om dine databehov.