ForsidenAlle nyhederVideoLive ProduktionNinja Blade Field Recorder med HDMI

Viden der vil spare dig for meget...

Ninja Blade Field Recorder med HDMI

Løft dit DSLR setup til pro level

Prosumer og DSLR  kameraer  kan være en kæmpeudfordring, når det kommer til at fokusere og at tjekke scenen for højlys. Uanset hvor overudviklet et falkeblik man har, er skærmene på AVCHD og DSLR kameraerne  simpelthen ikke gode nok og værktøjerne for få og utilstrækkelige til at udnytte de vidtåbne blænder, som DSLR folket elsker ved deres kameraer.

Med en Ninja Blade Field Recorder skal du ikke gætte om du er i fokus eller dine højlys brænder ud, du VED det og kan fokusere lynende hurtigt med supertydelig focus peaking.

Med Ninja Blade kan du kombinere DSLR fordelene med professionelle hjælpeværktøjer og en Pro Res 4:2:2 optager, der hjælper dig til at få dine klip i kassen første gang, i en kvalitet der langt overgår dit eget kameras interne processering.

Prores Broadcast kvalitet

Udover forbedret kvalitet pga. hjælpeværktøjerne, bliver dit signal også forbedret betragteligt, ved at tilslutte og optage på Ninja Bladen. I stedet for, i bedste fald, at få en 35mbit stream på dit kameras interne kort, får du i stedet 220mbit Prores 4:2:2 sampling, der gør at dit grundmateriale går fra at være semi-tåleligt til at være professionelt og til at indeholde markant mere information, til stor gavn for bl.a. efterfølgende color grading og chroma keying.

Ninja Blade er en SSD Field recorder med HDMI in & out, fremragende superskarp 1280 x 720 pixel touch-skærm med 179° betragtningsvinkel.  HDMI interfacet gør Ninja Blade til en ideel partner til DSLR og Mirrorless kameraer, hvor Nijaen henter 10 Bit billeder direkte fra kamera-sensoren og lægger dem på HDD eller SSD i  Apple Prores 4:2:2 eller Avid DNxHD format.

Du Arbejder bedre og hurtigere med det rette værktøj

Ninja Blade har indbyggede hjælpeværktøjer som Zebra highlight varsling, Focus Peaking, , Waveform, vectorscope, false colour og Blue only. Altså en fuldblods fieldrecorder til en yderst konkurrencedygtig pris, der som værktøj optimerer dit workflow, optager i topkvalitet, giver et godt overblik, bl.a. over lyset i scenen og gør dig i stand til indstille dit kamera lynhurtigt mens du kan fokusere langt hurtigere og langt mere præcist end på dit AVCHD eller DSLR kamera.

En bonus feature man let kunne glemme med Ninja Blade: Du kan bruge Atomos Ninja Blade som ProRes 422 afspiller, både direkte fra enheden og på eventuelle fladskærme med HDMI indgang. Supersmart hvis en større gruppe mennesker skal kigge dit footage igennem.

Ninja Blade Field Recorderen er en nobrainer du bare skal have!

Køb den her