ForsidenAlle nyhederVideoPost ProductionRevolutionér dit workflow – Oplev Strawberry!

Viden der vil spare dig for meget...

Revolutionér dit workflow – Oplev Strawberry!

FlavourSys Strawberry – Projekt & Mediestyringsværktøj.

Kender du begrebet “Fil forvirring”?

Var det den rigtige version der røg afsted til kunden?
Alle kender problemerne med at holde styr på assets og projekter i en hektisk hverdag, hvor deadline er for en time siden. Ofte ender assets med at blive kopieret flere gange fra projekt til projekt, og herefter har ingen overblik over hvilken, der er den seneste version. Er det: “Serieintro_v2_FINALFINAL” eller “Serieintro_v3_BRUGIKKE_godkendt_af_kunde” der er den rigtige? Eller er det den version som ligger i Lars’ eller Tinas folder, der er den rigtige?

Sådan bliver shared storage endnu bedre!

Strawberry er et utroligt stærkt projekt- og mediestyringsværktøj, som på alle måder effektiviserer og hjælper klippere, produktionstledere og administratorer i deres daglige produktion. Stjernholm & Co. er stolte af at repræsentere FlavourSys Strawberry og Mint i Skandinavien.

Klik på billedet for fuld størrelse (Åbner i nyt vindue)

Flavoursys’ software giver brugere og administratorer et enkelt og kraftfuldt værktøj til at effektivisere og forenkle de daglige arbejdsgange, samtidig med at eksisterende infrastruktur og storage kan genbruges.

Strawberry holder snor i projektet.

Strawberry holder styr på alle projekter og tilhørende filer, og giver mulighed for at tilknytte relevante kommentarer og metadata, som derved bliver søgbare. Yderligere kan projekter også deles mellem flere brugere, der kan arbejde på dem samtidig. F.eks. kan Lars arbejde på den gældende serieintro, som indgår i Tinas serieafsnit. Alt hvad Lars laver, bliver automatisk opdateret i Tinas projekt, så hun altid har den gældende intro i sit projekt, også selv om den bliver opdateret undervejs. Samtidig undgås dubletter af assets og filer, da der linkes til de samme filer fra alle projekter. Alt sammen uden at nogen overhovedet kommer i kontakt med filer og foldere.

Strawberry rydder op for jer!

Strawberry bliver således et såkaldt “fil abstraktionslag”, der fjerner smerten ved manuelt management, og giver den en lang række samarbejds- og styringsfunktioner, der på et øjeblik skaber orden i kaos. Strawberry holder styr på alle projekter og filer i baggrunden, og advarer f.eks. hvis en administrator er ved at arkivere et projekt der er i brug andetsteds.

Strawberry sætter kreativiteten fri

Strawberry er lavet af folk der har arbejdet i branchen i mange år, og er udviklet specifikt til at være så enkelt og effektivt at bruge som overhovedet muligt. Mange systemer er lavet ud fra en systemtankegang, og kan ofte være en hæmsko for produktiviteten, mens Strawberry er ekstremt brugerorienteret og lynhurtigt assisterende i det daglige, frem for blot at at være endnu et tungt system.

Den underlæggende funktionalitet er meget stærk, med direkte projektunderstøttelse af Avid Media Composer, Adobe Premiere, FCP X, Davinci Resolve m.fl.. Mulighed for at genere proxy filer (små versioner af alt media til gennemsyn selv over internettet)  af stort set alle formater, gennemse og tilføje kommentarer online, samt holde styr på alle filer online og i arkiv. Alle data er umiddelbart søgbare i interfacet, og præsenteres enkelt og overskueligt for brugeren – Selvfølgelig under hensyntagen til påtrykte rettigheder.

Aldrig har noget så kompliceret været så let at bruge.

Strawberry giver mulighed for at holde styr på filer og projekter i et enkelt men utroligt kraftfuldt interface, så ingen er i tvivl om hvilken mediefil der er den rigtige. Alle kan arbejde sammen, gennemse, kommentere og sende medier til f.eks transkodning uden nogensinde at skulle ind i et redigeringsprogram eller rode med filer og mapper. Klippere og artister får mulighed for at arbejde i de samme projekter på en gang via projekt- og binlocking, så alle kan hjælpe til med at blive færdige til tiden, ved at udnytte ressourcerne maximalt.

Strawberry Workflow Klik på billedet for fuld størrelse (Åbner i nyt vindue)

Strawberry revolutionerer workflowet:

  • Holder styr på storage og arkiv, undgår dubletter og frigør plads.
  • Har en overlegen “google style” søgefunktion
  • Fjerner alt hvad der hedder manuel håndtering af filer, mapper og storage
  • Kan bruge enhvert storage der understøtter symbolic links og NFS, – også til AVID og FCP-X projekter
  • Tilbyder projekt- og binlocking i AVID Media Composer, Premiere, FCP X m.fl.
  • Genererer proxyfiler og gør dem tilgængelige for alle med adgang
  • Holder styr på status for de enkelte projekter og filer.
  • Flytter hele projekter imellem forskellige storage lokationer
  • Og meget, meget mere.

Strawberry indeholder utroligt mange muligheder, så kontakt os for en grundig snak og demonstration.

 

Se seneste version af Strawberry på IBC 2014 stand 7.E10