ForsidenAlle nyhederDataApple nyheder til os Professionelle!

Viden der vil spare dig for meget...

Apple nyheder til os Professionelle!

iMac Retina med 5K, mere krudt i Mac Mini og skal du opgradere til Yosemite, eller?

 

 

Ny iMac med 5K display, PCIe storage og power GPU!

Så kom den endelig!  iMac med et fantastisk 27” Retina Display og hele 5K opløsning (5120×2880!) Med det nye display kan man arbejde med 4K video og se alle pixels, og stadig have plads til overs på skærmen! Displayet har en opløsning der er 7 gange større end HD og skulle have en utrolig fin farvenøjagtighed også. Se den i vores showroom så snart at de lander (følg med på facebook!

Samtidig har iMac fået mulighed for den skrigende hurtige PCIe baserede storage som Mac Pro og Macbook Pro retina nyder så godt af, og for dig som video professionel er det rigtig gode nyheder. Læg her til i7 processor med en clockfrekvens på hele 4 Ghz og der er seriøse kræfter til rådighed som kreativiteten kan udfolde sig med!

Med lynhurtig storage, kraftigt grafik kort og godt med ram, er den nye iMac en vidunderlig  arbejdsmaskine, der gør sig godt som alternativ til de mindre tunge opgaver, som alternativ til en Mac Pro, der stadig på alle måder er den absolut hurtigste og mest produktive Mac Computer nogensinde.

De eksisterende iMacs fortsætter i produktion, og vores nuværende Stjernholm Edition uden 5K display fortsætter også, disse er bare blevet lidt billigere!

Se vores nye Stjernholm Editions, der vil blive lagerført og nye priser på webshoppen.


Ny Mac Mini med 2 stk thunderbolt 2 porte giver nye muligheder

Macmini2014-bagside2

Mac mini beholder sin fine form, men har fået ny grafik og  TO thunderbolt 2 porte.

Det udvider kraftigt de professionelle muligheder med maskinen, der med SSD er yderst velegnet til OB vogne, live brug, mini servere, Playout, ingest systemer og meget mere.  Det er forsat en genial computer med mange muligheder.  Grafikken har også fået et nøk op, og har nu intel Iris grafik.  Server udgaven med 2 harddiske udgår, men til gengæld er der mulighed for op til 1TB SSD harddisk!  Desværre udgår QUAD core processoren, og vi må tage til takke med en dualcore i7, der dog har fået højere clockfrekvens.

Se de nye Stjernholm Editions og priser der vil blive lagerført,  som altid på webshoppen.


Skal du installere Yosemite endnu?

Mavericks-vs-Yosemite_thumb800

Nyt styresystem Yosemite (OSX 10.10).  VENT! 

Det er flot, det er spændende, og der er mange nye frække funktioner og design, men det er slet ikke sikkert at det er godt for din produktion!

VENT med at installere Yosemite, og tal med os inden du kaster dig ud i det. Husk det gamle ordsprog:  “If it aint broke, dont try to fix it!”.

De første tests med Yosemite viser forskellige problemer med flere 3 parts software, plug-ins og CUDA på nogle maskiner.

Der er sket rigtig mange ændringer i Yosemite, og da Apple tester stort set intet 3 parts software eller hardware op imod deres nye styresystemer, vil der uværligt være mange ting der ikke fungerer, eller fungerer dårligt.  Der går typisk nogle måneder inden alle producenter er klar med opdaterede drivere m.v. , og derfor bør du vente med at kaste dig ud i updates på systemer i produktion.  Insisterer du på at installere yosemite på et eksisterende system, så gør det på en ny partition eller på en computer der ikke er i din daglige produktion.  

Lav altid en komplet, bootbar backup inden – og test at du kan starte op fra backuppen inden du opdaterer.