ForsidenAlle nyhederDataCaldigit – Det nye kuld!

Viden der vil spare dig for meget...

Caldigit – Det nye kuld!

Caldigit = kompromisløs kvalitet!

Caldigit står som den mest seriøse producent af storage til medieproduktion, med thunderbolt 2 og hele 5 års “back to factory” garanti. Med overførselshastigheder op til 1.300 MB pr. sekund,  kan de  håndtere selv de mest krævende opgaver.

Kvalitet kommer indefra

Alle kan se at Caldigit laver produkter i et flot design.

Det man ikke kan se er den kvalitet og omhyggelighed der lægges for dagen ved at bruge kun de bedste komponenter internt.  Det første en producent normalt gør når prisen skal gøres lav er at gå på kompromis med alt det du ikke ser.

Print, diske, controller chip og de utroligt vigtige stikforbindelser.  Caldigit separate SATA controllere til hver disk for maximal performance, de dyreste print, guldbelagte (30u, hvor andre ofte bruger 10u) molex sata forbindelser der sidder direkte på printet (der bruges guld da dette materiale ikke korroderer med tiden, og derved holder perfekt forbindelse altid) , højkvalitets kondensatorer for ekstra lang levetid, guldbelagte amphenol interface forbindelser for ekstra lang holdbarhed m.m.  Alle diske er første sortering fra fabrikkerne og hvert system testes to gange inden de forlader Caldigit. Der er sågar også tænkt på at skærme elektronikken for at undgå elektromagnetisk påvirkning udefra med et ekstra lag tinplade.  Alt dette er årsagen til at diskene er til at stole på til hårdt brug hver dag, og grundlaget for at kunne give 5 års garanti!

Se Caldigit på webshoppen.


Caldigit T4 med Thunderbolt 2 & Raid 5

Familien T har fået et nyt, kraftfuldt medlem – Caldigit T4

T4 bygger videre på den fleksible T3, men adskiller sig ved at have en kraftig raidcontroller og RAID 5 beskyttelse af dine data.  Hvis man ønsker det, kan disken også køre i JBOD mode, hvor hver af de fire diske behandles som separate diske af styre systemet.  T4 styres via en smart software, der advarer i tilfælde og problemer og løbende tjekker sundheden på systemet, og er på den måde mere intelligent end T3.  Raid 5 er det optimale kompromis i mellem sikkerhed og fart, da denne mode giver den fulde hastighed fra de fire diske og kun “stjæler” en disk kapacitet.  T4 kommer med 5 års “return to factory” garanti.

 

Caldigit T4 setup

 

Se Caldigit T4 på webshoppen


Caldigit T3 med Thunderbolt 2

Smidig og driftsikker arbejdshest

T3 forener alt det du har brug for i EN disk til lyd og video produktion med et genialt 3-disk koncept der kan give dig lige det du har brug for.
3 individuelle diske giver mulighed for at kombinere diskene på nye måder:

Caldigit T3 muligheder

Grundlæggende er T3 et rent JBOD system med hver sin SATA controller pr disk, der giver fuld udnyttelse af diskenes hastighed. Afhængigt af konfiguration kan man “jonglere” rundt med diskene og derved bruge T3 til alt fra arkivering til arbejdsraid og alt derimellem.  Fleksibiliteten og den nemme adgang til at kunne skifte diskene, betyder for dig at investeringen du gør i T3 er noget du kan have glæde af i mange år, selvom dine behov måske ændrer sig med tiden.

Du får altså dækket de behov du har for hastighed, data sikkerhed og ikke mindst forskellige performance karakteristika i DET SAMME disksystem!

Arbejder du f.eks med audio post, har du ofte brug for mere end en disk til hhv audio og video.  Arbejder du med tungt grafisk arbejde har du både brug for et sikkert arkiv og en lyn hurtig Scratch disk til midlertidigt arbejdslager. Hvis du vil have maximal sikkerhed kan du automatisk skrive data til 3 diske på en gang.

T3 kan det hele på samme tid!

T3 og T4 deler skuffe system med den fikse AV Pro, der kan bruges som “modtager” af diske fra T3 i løs vægt. Smart!

Læs mere om Caldigit T3 på webshoppen


Caldigit VR mini2

VRmini2-05

Den bedste mobile disk er tilbage i updateret version!

VR Mini 2 er en skrumpet udgave af CalDigit VR2 disken, der kan præsis det samme, men i et langt mindre format. Det er den eneste seriøse disk på markedet med harddisk modul skuffer i 2.5″ format. Du kan derfor nemt opgradere eller have flere disksæt til det samme disksystem, med en kapacitet på op til 4TB. (ja, du læser rigtigt, FIRE terrabytes i LOMMEN!)

Disken kan derfor bruges til seriøse formål som f.eks video redigering eller audio indspilning og være med dig overalt. VR mini 2 har vist sig meget populær i marken og er en disk du kan regne med, da kvaliteten er helt igennem kompromiløs, som med de øvrige Caldigit produkter.

Den lynhurtige USB 3.0 port kan benyttes samtidig med at disken strømfødes via Firewire.

Hvorfor ikke thunderbolt?  
De fleste professionelle brugere har brug for thunderbolt portene til flere forskellige formål: Ekstra displays, video og audio I/O hardware, store raid systemer og andre krævende enheder. USB 3.0 er rigeligt hurtigt til at udnytte den fulde hastighed fra VR mini 2, og sparer samtidig en thunderbolt port ved at blive benyttet med USB 3.0. Seneste generationer af USB 3.0 er yderst stabile og velfungerende, også til små storagesystemer.

Leveres med lækker transportkuffert.

Som noget specielt leverer vi Caldigit VR mini2 med transportkuffert i slagfast plast, hvor disken og alt tilbehør kan være. Perfekt når disken skal sendes rundt.

VR mini 2 Case

 

Se VR Mini2 på webshoppen