ForsidenAlle nyhederVideoColorgradingFå flow i Post Produktionen med TerraBlock!

Viden der vil spare dig for meget...

Få flow i Post Produktionen med TerraBlock!

Få det hele til at arbejde sammen med TerraBlock!

Uanset om I arbejder med Avid, Final Cut, Premiere, Protools eller noget helt femte, og har brug for shared storage til jeres Mac, Windows eller Linux maskiner – Så er TerraBlock med det unikke Facilis FS fil system løsningen der kan binde det hele sammen!

 

Facilis TerraBlock = optimal fleksibilitet!

Facilis TerraBlock er ekstremt fleksibel og understøtter stort set alle tænkelige workflows på tværs af platforme og software. Facilis FS samler det hele under et filsystem med FCP/Premiere projekthåndtering, Avid Bin Sharing (som på Unity / ISIS) og leverer hastighed nok via Fiber og 10GbE ethernet til at supportere ukomprimerede DPX workflows.

Tårnhøj, garanteret performance og nem administration gør TerraBlock til noget nær det mest fleksible post production storage der er på markedet idag.

 

Nu også som hybrid

Facilis TerraBlock kan skræddersys på utallige måder, afhængig af krav og ønsker til kapacitet, performance og interfaces. For dem der bare ikke kan få nok hastighed, kan TerraBlock nu også leveres med 40GbE ethernet. og i en hybrid udgave med enterprise SSD’er for hysterisk performance i UHD, 4K, 5K m.m.

 

..også for den mindre organisation

Terrablock 8D er sidste skud på stammen i Terrablock familien. Det er en kompakt model designet til organisationer der ikke har brug så mange klienter, men har alle de samme muligheder for multi-platform understøttelse og fleksibilitet.

Terrablock 8D er perfekt til komprimerede workflows med f.eks Avid Media Composer eller Adobe Premiere.

TerraBlock 8D kan, som de større brødre, leveres med et væld af forskellige interfaces, og kan nemt og hurtigt udvides med yderligere eller større TerraBlocks. TerraBlock 8D starter helt nede fra 69.900,- ex.moms. Tal med os om at prøve/Leje en 8D!

 

Hvad er sparet tid egentlig værd for jer? Beregn selv…

Vi har lavet en leasingberegner, som kan bruges som en guideline for hvor store investeringer, i en effektiv mediahåndtering der med fordel kan sigtes efter, baseret på summen af den daglige spildtid pr. medarbejder.

Klik her for selv at lege med tallene og se mulighederne

TX-16

Lad os hjælpe med jeres workflows – book et gratis møde!

Stjernholm & Co har leveret shared storage systemer i over 10 år og har stor erfaring med utallige installationer og specialiserede workflows. Vi forstår alle aspekter af digital video produktion, og er derfor den optimale partner til at løse dine shared storage udfordringer.

Kontakt os i dag
og lad os tage en snak om jeres filbaserede workflow – Tlf : 7023 7108

Læs om Terrablock på shoppen

Er du ved at drukne i data?