ForsidenEventsVideo Devices til Stjernholm & Co

Viden der vil spare dig for meget...

Video Devices til Stjernholm & Co

 

pix-e7-3q-left-panel-1800pxUltimativ Kvalitet – og værdierne på det rette sted!

Video Devices er for andre video-recordere hvad en Humvee er for en Ford Fiesta. Vi er stolte over at repræsentere firmaet i danmark.

Video Devices er videoafdelingen hos Sound Devices. Navnet blev valgt for at skabe genkendelighed til firmaets berømte lydprodukter, der er en defacto standard hos alle seriøse lydfolk.

Hjerte, hjerne, Passion og værdier

Firmaet deler vores holdning til værdi og kvalitet og har hjerte og hjerne med i udvikling og design af deres produkter.  Der er milevid forskel på features og muligheder i forskellige video recordere til brug i marken, og når du har arbejdet med en Video Device i 5 minutter mærker du straks hvor meget energi der er lagt i at lave ekstrem driftsikkerhed, perfekt ergonomi, 100% solidt, alle de rigtige funktioner du har brug for m.m.

Video Devices er ganske enkelt helt under huden på den professionelle bruger, der ikke kan acceptere nedbrud, dårlig optagekvalitet eller mistede optagelser.  i modsætning til hvad man skulle tro, er dette ikke designparametre i mange af de øvrige produkter på markedet.

Video Device går ikke på kompromis, og anvender kun de bedste materialer.  Eksempelvis er PCB boardet i en Video Device dobbelt så tykt som i andre recordere.  For som de siger: “det er det eneste der holder i længden, så det vil være respektløst at bruge andet!”.  Et andet eksempel er omhyggelig skærmning af alle komponenter til at kunne modstå indstråling fra diverse trådløse systemer der placeres tæt på recorderen.

Kvalitet man kan regne med

Alle disse detaljer gør Video Devices til det helt sikre valg for den professionelle, og er også grunden til at udlejningsselskaberne næsten kun har Video Devices.  Det leverer perfekt kvalitet, går ikke i stykker eller smadrer kundernes optagelser.

Brugeren i centrum – giver funktioner du har brug for!

Produkterne er ganske enkelt designet  med brugeren i centrum. Selvfølgelig er der alle de funktioner du har brug for.  PIX modellerne har f.eks H264 optagelse, der kan udføres simultant med ProRes optagelse!  Selvfølgelig har de det, for du har jo brug for hurtigt at kunne sende optagelser til kunden, eller uploade til internettet uden først at skulle igennem en lang transkodnings process.

Det er produkter med alle de rigtige funktioner og udført i en byggekvalitet som intet andet på markedet. Hvis du skal have en Video Recorder med på en øde ø eller på dit vigtigste shoot, så er det helt naturligt en Video Devices, der også er backket op af et verdensomspændende service netværk.

Til levering nu, prøv en og oplev forskellen!

Oplev Video Devices i vores showrooms, prøv en, du vil elske den!  Ring til os på 7023 7108 og lav en aftale.

Se udvalget i shoppen

Facebook Stjernholm & Co