ForsidenAlle nyhederJeg brænder for at fortælle den gode historie!

Viden der vil spare dig for meget...

Jeg brænder for at fortælle den gode historie!

Mød Henrik Helms – Hans passion er grunden til, vi elsker vores arbejde!

Vi hylder de skabende, de innovative, de passionerede, de modige.

Dem der sætter barren for alle andre at se op til. De er noget særligt og inspirerer os, til at være og blive bedre hver eneste dag.

Deres passion er ganske enkelt vores drivkraft.

Derfor vil vi gerne vise at vi værdsætter deres inspiration med denne annoncekampagne, der er en hyldest til nogle af de mennesker og kunder som inspirerer os hos Stjernholm & Co.

 

Henrik Helms – dBA media

Vinder af 3 MCA Awards

Fotograf, Editor, Producer, Direktør, Salgschef, Forfatter, Journalist….Intelligent sammenfattet i titlen “Digital Storyteller!”

Henrik Helms driver firmaet dBA Media og er et højeffektivt one-man band, der igennem mange år, har formået at skabe nye formater og bruge den nyeste teknik til at at udnytte sine ressourcer optimalt, til glæde for kunderne.

Henriks Top4: Lisbeth Helms, Canon C300, FCP-X, CatDV Server

Produktionerne spænder utroligt bredt, men de er alle gennemsyret af en ting:  Ægte passion og en konstant lyst til at skubbe til grænserne.

Mød firmaet her og se eksempler de mange forskellige projekter.

dBa Media Facebook

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Stjernholm & Co video løsninger og live streamingVi er her i det lange løb

Stjernholm & Co ønsker at være en stærk samarbejdspartner, der involverer sig og bruger den oparbejdede erfaring, til at rådgive bedst muligt med udgangspunkt i at kunden opnår størst mulig succes.

Vi lever nemlig af langvarige kunderelationer, der skabes igennem oprigtig tillid, rettidig omhu, professionel rådgivning  og ultimativt: Sikring af din absolutte succes!

Gode resultater starter med et godt møde.

Få et uforpligtende møde og lad os sammen skabe de resultater du drømmer om!

Ring til os på 7023 7108 eller send en mail sales@stjernholmco.dk

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Facebook Stjernholm & Co