Generationsskifte hos Stjernholm & Co

Generationsskifte hos Stjernholm & Co

 

Pr. 1. marts 2020 har en af branchens mest ikoniske leverandører af video- og produktionsudstyr, samt storage gennemgået et generationsskifte, idet hidtil ledende medarbejder Tai Segel nu har overtaget roret og ejerskabet af virksomheden.

 

Tai Segel udtaler om købet af Stjernholm & Co A/S: “Da jeg fik muligheden for at købe den virksomhed jeg elsker, slog jeg straks til!  Stjernholm & Co har for mig altid stået for noget helt særligt, fordi virksomheden har en holdning til at det vi laver og leverer skal være i absolut top”. 

 

 

“Det er inspirerende at arbejde for kundernes succes, og være en del af en ikonisk virksomhed i branchen, som alle kender. Stjernholm & Co er i mine øjne et stærkt brand, som kunderne med rette forventer noget særligt af. Jeg glæder mig til fortsat at udvikle på og levere høj kvalitet sammen med mit fantastiske team!”, fortsætter Tai Segel. 

 

Tidligere bestyrelsesformand og stifter Morten Stjernholm udtaler: “Det er aldrig en nem beslutning at skulle sælge sit livsværk. Jeg er imidlertid ovenud lykkelig for at det blev Tai Segel der har valgt at tage stafetten videre. Han er den helt rigtige og kundefokuserede mand til at re-vitalisere Stjernholm & Co og sikre kundernes succes fremadrettet”. 

 

Markedet for video- og produktionsudstyr er i stor udvikling i disse år, hvor flere og flere får mulighed for at skabe visuel kommunikation. Det er afgørende at man som virksomhed eller organisation får skabt den bedste oplevelse for seere, kunder, besøgende eller medlemmer. 

 

 

For Tai Segel handler det om at give noget ekstra: “Vi er ikke bare en butik der skubber varer over disken. Vi foretrækker at være din Stjernholm’er. Den du ringer til når du skal bruge hjælp, viden, produkter, sparring, eller bare ønsker hvordan en løsning fra os kan tilføre netop DIG og DIN virksomhed værdi. Det bliver vi ved med at være.“

 

Ejerskiftet kommer heller ikke til at betyde forskel for den service Stjernholm & Co A/S er kendt for.

 

Tai Segel fortsætter: “Vi vil gøre det vi altid har været bedst til! Nemlig at finde og skabe de bedste løsninger for vores kunder, så de kan koncentrere sig om det de er bedst til”. 

“Jeg er stolt over muligheden for at bære stafetten videre, og være den partner som vores kunder kan regne med inden for film, video, streaming, post og storage“

 

Læs mere om Stjernholm & Co eller kontakt os på tlf.: 3810 5070

 


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.