ForsidenBadminton Europe

Viden der vil spare dig for meget...

Badminton Europe

Badminton Europe stjernholmco.dk Live streaming Video formidling

Badminton Europe Federation bringer badminton direkte til seerne med Live streaming

Før kunne de små sportsgrene kun håbe på få sekunders indslag på tv: Nu kan badminton fans se hele kampe og turneringer via internettet!

De små sportsgrene har i årevis været stedbørn på de europæiske sportskanaler.

Man var heldig, hvis der blev vist mere end tyve sekunders uddrag fra en EM-kamp.

Men det var før YouTube. En af de sportsgrene, der meget tidligt opdagede, hvad YouTube kan, er det Europæiske Badmintonforbund.

 

I dag streames mange betydende europæiske turneringer på YouTube i fuld længde. Og badminton-forbundet gør nu klar til at egenproducere endnu mere indhold til de europæiske badmintonfans.

Badminton Europe stjernholmco.dk Live streaming Video formidling

 

Det europæiske badmintonforbund BEC er et eksempel på, at tv-stationerne bør kigge sig over skulderen, når de vælger sportsbegivenheder fra på basis af traditionelle seertal vurderinger.

 

  Udvider “sendefladen” med egne produktioner

Badminton Europe har hidtil lavet, hvad der svarer til 80 produktionsdage om året, men europæiske badminton fans kan godt begynde at se frem til endnu flere live-indslag.

Panasonic HE-40 robotkamera stjernholmco.dk Live streaming Video formidlingBadminton Europe har nemlig været på indkøb hos Stjernholm & Co., som har hjulpet med at sammensætte en simpel og mobil live streaming løsning til Badminton Europe.

Den består af  to videokameraer, et robotkamera samt en Roland VR-50HD videoswitcher.

 

 

 

Roland VR-50 stjernholmco.dk Live streaming Video formidling

“Turneringer og kampe har en forholdsvis begrænset levetid, så vi vil også gerne producere indhold, der kan få en længere levetid og blive ved at generere nye views”, forklarer Brian Agerbak.

På tegnebrættet hos Badminton Europe er blandt andet flere spiller-interviews og undervisningssekvenser på video.

 

 

 

  Badminton Europe og YouTube

YouTube-kanalen “Badminton Europe” har tæt på 25.000 abonnenter og 5,8 millioner views. Den mest sete video har over 200.000 views.

Badminton Europe Youtube stjernholmco.dk Live streaming Video formidling

 

Succesen skyldes primært, at Badminton Europe her tilbyder et produkt, som de europæiske tv-stationer vælger fra.

Badminton Europe video dækker og livestreamer de vigtigste turneringer og mesterskaber i Europa.

Senest live-streamede de massivt fra EM i Rusland.

Selvfølgelig finder et EM som dette vej til de fleste tv-stationer, men i glimt af få sekunders varighed.

Vil man se hele kampen, er der kun en vej – Badminton Europe og YouTube.

 

 

 

 

  Video aktiviteter siden 2005 

Badminton Europes video aktiviteter er faktisk jævnaldrende med YouTube (december 2005) og holder til i Brøndby, et par kilometer fra Badmintonforbundet i Idrættens Hus.

Slaget styres af danske Brian Agerbak, der fortæller:

“Visionen er at gøre badmintonsporten mere synlig. Hvis man som en af de mindre sportsgrene ikke er tilpas synlig på de europæiske tv stationer, må man blive det på andre måder.

Her har vi valgt at streame og lægge vigtige europæiske turneringskampe ud på Youtube og andre streaming kanaler.”

 

Brian tror stadig på TV som det ultimative sportsmedie: “Hvis vores eget medieprodukt kan gøre tv-stationerne mere interesserede, vil det bestemt ikke gøre noget. Vi håber også det kan bidrage til, at flere får interesse for sporten og begynder at spille badminton selv. Målet er at kickstarte en positiv spiral, hvor vi både får flere udøvere og flere seere.”

 

  Fleksibel løsning og en god proces med kemi

“Vi vil gerne producere endnu flere live-indslag  og selvstændige produktioner. Vi har behov for et fleksibelt setup, der både kan tjene som hjemmestudie og være med os i felten til turneringer, medlemsmøder og award-uddelinger”, fortæller Brian Agerbak.

“Det har vi fundet hos Stjernholm & Co., som vi simpelthen fandt frem til ved at søge på nettet. Da vi efterfølgende var ude at tale med dem, var der fra starten en god kemi.”

“Vi har haft en rigtig god proces med Stjernholm-folkene. De har været gode til at lytte, men er også kommet med forslag til forbedringer.” “Setuppet er helt nyt, og vi skal nu i gang med at indkøre det. Jeg er tryg ved, at Stjernholm også vil hjælpe os godt igennem den del af processen”, slutter Brian Agerbak.

 

Læs mere om Live streaming muligheder for sportens verden

 

Bliv inspireret af vores andre Live streaming- og video formidlingsløsninger her. Du kan også ringe til os og få et uforpligtende møde, hvor vi kan vise dig alle muligheder. Tlf. 7023 7108

 


 

Stjernholm & Co video løsninger og live streamingVi er her i det lange løb

Stjernholm & Co ønsker at være en stærk samarbejdspartner, der involverer sig og bruger den oparbejdede erfaring, til at rådgive bedst muligt med udgangspunkt i at kunden opnår størst mulig succes.

Vi lever nemlig af langvarige kunderelationer, der skabes igennem oprigtig tillid, rettidig omhu, professionel rådgivning  og ultimativt: Sikring af din absolutte succes!

Gode resultater starter med et godt møde.

Få et uforpligtende møde og lad os sammen skabe de resultater du drømmer om!

Ring til os på 7023 7108 eller send en mail sales@stjernholmco.dk

 

Vi er eksperter i rådgivning og totalløsninger indenfor:


Facebook Stjernholm & Co