ForsidenElements – Human-Centric Storage

Viden der vil spare dig for meget...

Elements – Human-Centric Storage

 

 

160308_wortmarke+bildmarke_zweifarbig_rz

Genau!

ELEMENTS er firmaet der virkelig har sat barren for hvordan Human-Centric Storage skal være, når det gælder sikkerhed, effektivitet og kreative workflows i den seriøse post produktion.

Elements er et high-end shared storage system, beregnet på de allermest krævende opgaver.

Med utallige muligheder for at skræddersy en løsning der passer specifikt til opgaven, er Elements på mange måder et overlegent system.

 

Elements - Shared Storage løsninger - Stjernholm & Co

 

Tysk grundighed

Elements er udviklet af med tysk grundighed, og er et helt igennem gennemført system med ultrahøj ydelse, elegant brugerinterface, samt masser af muligheder for at tilføje moduler med mediaarkiv, tape-libraries, webadgang og meget mere.

Elements bygger Quantums StorNext filsystem, som udover klippestabil ydelse og sikkerhed, også giver mulighed for HSM funktionalitet.

På den måde kan mindre benyttede filer og projekter flyttes automatisk til billigere, langsommere storage inden for systemet.

På samme måde kan forskellige dele af systemet trimmes til forskellige performanceprofiler, f.eks. et område til framestacks, og et andet til store filmmastere.

 

elements-workflow

 

 

NAS & SAN – samtidig…

Elements - Stjernholm & Co - Shared Storage og infrastuktur løsninger

En ELEMENTS løsning på 1,92 Petabyte, 400 harddiske og med en performance på 24 Gigabyte/s over RDMA

Elements kommer i flere aftapninger. Helt fra et lille selvstændigt NAS system og op til de store modulopbyggede systemer med adskillige redundante enheder, der kan spredes over forskellige lokationer og stadig arbejde sammen som et system.

Elements kan både fungere som et NAS og et SAN system på samme tid. Det giver mulighed for at vælge den bedst mulige forbindelse til den givne klient, uden at gå på kompromis med fleksibiliteten.

Interfacet til Elements er simpelt og lækkert og giver samtidig administratorerne utallige muligheder, for at styre og overvåge systemet i et samlet overblik.

Og fik vi nævnt at det ser fantastisk ud? Storage behøver jo ikke være grimt…

Stjernholm & Co er stolte af at repræsentere Elements på det danske marked.

Så hvis du er ved at være klar til det ultimative inden for shared storage, er det tid til at tage en snak med os, – som altid når det handler om shared storage til videoproduktion.

Kontakt os uforpligtende på 7023 7108 til en snak eller møde om mulighederne.

 

 


Hvad er sparet tid egentlig værd for jer? Beregn selv…

Vi har lavet en leasingberegner, som kan bruges som en guideline for hvor store investeringer, i en effektiv mediahåndtering der med fordel kan sigtes efter, baseret på summen af den daglige spildtid pr. medarbejder.

>>> KLIK HER for selv at lege med tallene og se mulighederne…

 


 


Stjernholm & Co Syslink Monitor EXPO 2016Fremtidens Enterprise IT skal være kreativt og humant. Fremtiden er nu!

v/ Heiner Lesaar, CTO, Elements

ELEMENTS Traditionel IT har allerede løst mange af de datamæssige udfordringer I står overfor i produktionen hver eneste dag.

Brug tiden på at styrke jeres kreative fortællinger og work ows frem for at genopfinde løsninger og lave krøllede workarounds på trivielle opgaver, som allerede er løst adskillige gange før.

Heiner Lesaar fra ELEMENTS vil belyse, hvordan barriererne mellem IT og produktion er nedbrudt. Der er ikke længere nogen grund til at arbejde med proprietære, snørklede løsninger, som blot tilføjer kompleksitet og sårbarhed til den centrale rygrad i jeres produktion.

 

 

Få et uforpligtende møde

Kontakt os i dag på tlf 7023 7108 for et uforpligtende møde om jeres databehov – og få de voksende datamængder under kontrol og produktiviteten sat op!

Læs mere her hvis du er ved at drukne i data og ineffektive workflows…

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

M2Film

DSCF5993

At vokse fra 8 til 300 medarbejdere krævede ualmindelig Data Storage

M2 Film er klassens frække dreng indenfor både reklamefilm, animationsfilm og entertainment. M2 Film er vokset i et utroligt tempo  fra otte medarbejdere til 300 på 10 år

De er en flok kreative genier der har produceret nogle af de mest epokegørende ting i branchen.­ For eksempel helt-­ud-­til­-kanten-­actionfilm-­commercials om det førhen så ydmyge busselskab Midttrafik. M2 leverer indhold til globale virksomheder og deres verdensomspændende reklamekampagner.

M2Film havde brug for en serverløsning, som kunne tage virksomheden til nye højder. “Ud over plads prioriterer vi  hastighed, kvalitet, sikkerhed og workflow.

Læs mere om hele M2Film projektet og ELEMENTS løsningen her…

 

Se mere om ELEMENTS her: www.elements.tv


 


Facebook Stjernholm & Co