ForsidenMonitorExpo2016

Viden der vil spare dig for meget...

MonitorExpo2016

Facebook Stjernholm & Co

Stjernholm & Co VIP Seminarer Moniitor EXPO 16Stjernholm & Co Monitor EXPO 16 VIP Seminarer

På årets Monitor EXPO 16 havde vi har samlet nogle af branchens bedste kreative, strategiske og tekniske kræfter med det formål at inspirere dig.

Nåede du ikke ud på messen, kan du her se- eller gense alle VIP seminarerne i deres fulde længde og få de guldkort du gik glip af.


mads_kaysen

Succes med video på nettet kommer ikke af sig selv!

v/ Mads Kaysen, Chief Commercial Officer, IMG Play

I dag er distribution af video via Internettet stærkt på vej til at blive den primære kanal. Hvordan sikrer man, at værdien af videoproduktion til Online brug optimeres?

Mads Kaysen fra IMG play fokuserer  i dette seminar på vigtigheden af udarbejdelse af video strategier, kanalstrategier og optimering gennem data- og brugeranalyser.

Gennem en række spændende cases og eksempler skal vi se, hvordan video i kombination med klare målsætninger kan skabe resultater Som de færreste tror mulige.

 

 


Stjernholm & Co - Monitor EXPO - Boe Larsen

Nuets kraft skabte nye tv formater

v/ Boe Larsen, NuVenue/Millfactory

Hør om erfaringerne med livestreaming fra super produceren Boe Larsen.

Han har indrettet sit legendariske lydstudie med video, og skabt en række nye let tilgængelige muligheder for, at skabe nye TV formater hvor publikum er med hele vejen, bl.a. via Facebook Live.

Hør om erfaringerne han har gjort sig med at indføre video, om mulighederne,udfordringerne, ambitioner og visioner.

 

 


Stjernholm & Co Jack JohnsenFremtiden for video infrastuktur er IP baseret

v/ Jack Johnsen & Kristoffer Laursen, Stjernholm & Co

Vi giver en update på udviklingen indenfor det meget brogede IP video område, der så småt er i gang med at erstatte den traditionelle SDI infrastruktur.

Den IP baserede teknologi rummer helt nye muligheder og udfordringer, som vi giver eksempler på ved dette mini-seminar. Du kan også høre, hvilke udfordringer du skal forberede din infrastruktur på.

 

 


Anders Holck Monitor Expo Stjernholm & Co

Professionel 360 video, hvor er vi?

v/ Anders Holck Petersen, Teknisk chef, Red Rental

Anders Holck fortæller på dette seminar om erfaringerne med 360 video. Om mulighederne, udfordringerne og en række praktiske projekter, hvor Red Rental har presset teknologien til det yderste og stået for “end to end” workflowet.

Anders Holck er “Mr. State Of The Art” og en af dansk films store tekniske kapaciteter.

 

 


kasper-on-orange2

“Live Video – hvor nemt skal det være?”

v/ Kasper Skårhøj, Skaarhøj

 

Kasper Skårhøj fra SKAARHOJ har løsningen på alt mellem 4 lækre knapper på forsædet af en OB vogn, one-man-band produktioner og til det fuldautomatiske walk-in studie.

Stædigt insisterer han på, at live video produktion med professionel hardware skal være nemt. Få inspiration til at gøre drømmen om den lette og velintegrerede betjening til virkelighed og se eksempler på hvad der er muligt!

 

 


Monitor EXPO 2016 Stjernholm & Co TwentyThree

“Du har det bedste indhold – her er værktøjet til at gøre det til en succes!”

v/ TwentyThree

 

Tror du at dit perfekte indhold bare skal på youtube og så går resten af sig selv? Den unikke TwentyThree platform er en EYE-OPENER, der er udviklet med mennesker i centrum.

TwentyThree styrer, distribuerer, modtager, livestreamer og tilføjer utallige intelligente muligheder til dine videoer. Den engagerer dit publikum på det rette tidspunkt, indsamler stats fra alle medier du distribuerer til, og lader dig kende dit publikum helt ned i detaljen.

Oplev next generation marketing i aktion. Se hvad du har savnet og få det maximale ud af dit indhold.

 

 


Stjernholm & Co Syslink Monitor EXPO 2016Fremtidens Enterprise IT skal være kreativt og humant. Fremtiden er nu!

v/ Heiner Lesaar, CTO, Syslink GmbH

ELEMENTS Traditionel IT har allerede løst mange af de datamæssige udfordringer I står overfor i produktionen hver eneste dag.

Brug tiden på at styrke jeres kreative fortællinger og work ows frem for at genopfinde løsninger og lave krøllede workarounds på trivielle opgaver, som allerede er løst adskillige gange før.

Heiner Lesaar fra ELEMENTS vil belyse, hvordan barriererne mellem IT og produktion er nedbrudt. Der er ikke længere nogen grund til at arbejde med proprietære, snørklede løsninger, som blot tilføjer kompleksitet og sårbarhed til den centrale rygrad i jeres produktion.

 

 


Stjernholm & Co M2Film

Med store kunder kommer stort ansvar.

v/ Thomas Knudsen, chef for IT og sikkerhed , M2Film

Hvordan man håndterer IT & sikkerhedsudfordringerne i mediebranchen – uden at gå på kompromis med det kreative!

M2Films Thomas Knudsen fortæller om udfordringerne med at kunne arbejde sammen om det kreative og samtidig passe på kundernes data. Kan man være kreativ og ansvarlig på samme tid? Få fifs fra manden, der har prøvet det hele hos Danmark’s mest fremadstormende og kreative medievirksomhed.

 


 

Se stemingsbilleder fra Stjernholm & Co på Monitor EXPO 16

Monitor EXPO 16 Stjernholm & Co stemingsbilleder

 


 

 

Stjernholm & CoPå messen kunne du møde hele vores hold, som har mange års produktions-baggrund og derfor også besidder stor praktisk erfaring til glæde for dig. – En erfaring du får at mærke i vores tilgang til løsninger, implementering og evt. træning og support.

Livestreaming til f.eks. Sportsforeninger, events, Teatre, Skoler, Virksomheder, Live scener,  m.m.

Kameraløsninger og studier

Shared Storage Infrastruktur og Post produktion til alle dele af medie branchen

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

 

 

 


Facebook Stjernholm & Co