Skærmen der leverer ALT til den professionelle videoproduktion

Skærmen der leverer ALT til den professionelle videoproduktion

 

HDR er fremtiden, men lige nu kan det være svært at finde ud af hvordan man kommer i gang med det, hvis man ikke har mulighed for at købe Dolby's laserbaserede Pulsar. 
Både Mac Pro og Display Pro XDR er de mest kraftfulde værktøjer, som Apple nogensinde har udviklet til professionelle brugere, og professionelle arbejdsgange kan vi ikke længere forvente bliver de samme igen.

Indtil nu har HDR grading været reserveret de få, der havde råd til et dyrt alternativ fra Sony, Canon eller Dolby.

 

Det har Apple lavet om på med deres 32" Pro Display XDR - Et virkelig Pro Colorgrading/HDR display vi alle i videobranchen har sukket længe efter!
 

Pro Display XDR har en enorm 32" Retina 6K-skærm med 10-bit farveområde (P3), ekstreme 1600 nits ved højeste lysstyrke, et fantastisk kontrastforhold på 1.000.000:1 og en utroligt bred synsvinkel.

– alt sammen til glæde for dig som arbejder med professionel videoproduktion, og som skal kunne levere krævende og troværdige resultater til dine forventningsfulde kunder.

NYHED!  27" 5K Apple Studio Display

Apple har nu også introduceret en "lillebror" til det store 6K Pro Display XDR 

Har du ikke de helt tunge krav til f.eks. grading og color arbejde, er den nye 27" Apple Studio Display en kærkommen partner til f.eks. Mac Studio eller f.eks. MacBook Pro.

Studio Display har en 27" 5K Retina-skærm med over 14,7 millioner pixels. Displayet leverer 600 nits lysstyrke, samme bredere farveområde (P3) og understøttelse af mere end en milliard farver.

Til forskel fra 6K Pro Display XDR modellen, får man bl.a. ikke den profesionelle 10bit farvedybde eller HDR muligheder i Studio Display.

Mere multifuktionel

Istedet har Apple valgt at gøre Studio Display lidt mere multifunktionelt. Det gælder bl.a. indbygget 12MP webcam med "fokus" funktion der sikre at personen hele tiden er i midten af billedet. Derudover er Studio Display også udstyret med 6 højttalere med support for bl.a. video med Dolby Atoms lyd.

Studio Display har tre USB-C-porte, som leverer hastigheder på op til 10 GB/s, så hurtige eksterne enheder, lagringsenheder og netværksudstyr kan tilsluttes direkte til skærmen.

En Thunderbolt-port gør det muligt at forbinde Studio Display og alle tilsluttede eksterne enheder til deres Mac ved hjælp af et enkelt kabel. Samme kabel tilfører også 96 W til en bærbar Mac-computer.

Studio Display leveres som 6K Pro XDR både med og uden Nano coating (se længere nede i artiklen).

Investering i Apple Pro Display XDR - Det kan være en fordel med leasingfinansiering...

En investering i Apple Pro Display XDR eller Studio Display bør anses som en langtidsinvestering i de fleste sammenhænge. Med sine specifikationer og muligheder, rækker den langt ind i de kommende års krav til videoproduktioner.  

Med finansiel leasing betaler du for Displayet i takt med at du bruger det, i modsætning til f.eks husleje, hvor at du ikke kommer til at eje.

Hver ydelse kan straksafskrives i regnskabet som du gør det med husleje og andre drift omkostninger.

Ved aftalens udløb køber du Displayet for et aftalt beløb. Du kan også få medfinansieret serviceaftale, så du altid har support og er kørende med installeret og leveret låneudstyr sat til rådighed, hvis uheldet er ude.

Det er professionel service der virker når det gælder!  - Og vi laver selvfølgelig al papirarbejdet for dig.

Fra bare ca. kr. 810,- pr. måned/60 mdr. (leasingfinasiering) inkl. Pro Stand, er du i gang med at spare tid og får løftet effektivitet og kreativitet til nye højder.

Med et 32" Apple Pro Display XDR inkl. Pro Stand SAMMEN med en Mac Pro, starter de rette løsninger fra kun kr. 1590,- pr. måned/60 mdr.

Giv os bare et ring på 3810 5070 eller mail sales@stjernholmco.dk, hvis du vil vide mere om hvad de rette skærm-muligheder kan være, til netop dine behov og krav. 

 

Se også mere om Mac Studio her

 

 

 

32" 6K arbejdsskærm med ægte P3/10bit farverum og fuld HDR support

Udstyret med et 32" LCD-panel med en 6016 x 3384 Retina 6K-opløsning med mere end 20 millioner pixels leverer Pro Display XDR en superskarp visuel oplevelse i høj opløsning med næsten 40 % mere skærmplads end en standard Retina 5K-skærm.

 

Med et bredere farveområde (P3) og ægte 10-bit farve til over 1 milliarder farver vil professionelle brugere få en mere virkelighedstro visuel oplevelse – altafgørende for professionel video- og billedredigering, 3D-animation og farvegraduering.

 

Pro Display XDR har også branchens bedste polariseringsteknologi, som giver en utroligt bred, farvetro synsvinkel uden for aksen, så flere personer nu kan se mere nøjagtigt indhold samtidigt.

 

Pro Display XDR har en brancheførende antirefleksbelægning til håndtering af reflekteret lys og tilbyder en innovativ ny mat valgmulighed ved navn “nano-texture” med glas, der er ætset på nanometerniveau for at reducere refleks og genskin.

 

Op til 6 Pro Display XDR kan køre simultant på Mac Pro 2019

 

Pro Display XDR leverer ekstrem dynamisk rækkevidde der gør indholdet levende

Pro Display XDR bringer høj dynamisk rækkevidde op på et helt ekstremt niveau for bedre at kunne gengive, hvad øjet ser i den virkelige verden.

Pro Display XDR bruger et system til direkte baggrundsbelysning med en lang række LED’er, som producerer 1.000 nits lysstyrke på hele skærmen og 1.600 nits ved maksimal lysstyrke, hvilket overhaler en typisk skærm med flere længder.

Takket være et avanceret system til temperaturstyring, der bruger gittermønsteret i aluminium til afkøling, kan Pro Display XDR opretholde en lysstyrke på hele skærmen på 1.000 nits uden tidsbegrænsning – det har aldrig før været muligt på en skærm i denne prisklasse.

Og med et fantastisk kontrastforhold på 1.000.000:1 får billeder strålende højlys, kulsorte områder og alle detaljer derimellem.

 

 

 

Smukt, fleksibelt og modulært design til de professionelle

Med glas fra kant til kant og smalle kanter på 9 mm i et imponerende kabinet i aluminium har Pro Display XDR et yderst funktionelt og fleksibelt design.

 

Pro Stand har en omhyggeligt designet arm, der afbalancerer skærmen perfekt, så den næsten føles vægtløs og nemt kan placeres, som du selv ønsker det.

 

Pro Stand tillader både justering af hældning og højde og giver også Pro Display XDR mulighed for at rotere til lodret position, hvilket er perfekt til retouchering af billeder, design af websider eller kodning. Pro Stand kan hurtigt tages af og sættes på, så den nemt kan tages med på farten.

 

Professionelle brugere med særlige krav til montering kan bytte Pro Stand ud med en VESA Mount Adapter. Med et enkelt Thunderbolt 3-kabel kan Pro Display XDR problemfrit sluttes til alle Mac-modeller i sortimentet, herunder den nye Mac Pro, som understøtter op til seks skærme med op til utrolige 120 millioner pixels.

 

Se mere om Color Grading og HDR løsninger

Kontakt os på 3810 5070 eller sales@stjernholmco.dk og få en snak om de mange flere muligheder med Pro Display XDR i videoproduktionen.

 


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.