Rådgivning til professionel videoproduktion

Bruger I tid og kræfter optimalt? Vores rådgivning kan give dig svaret...

Tiden, og dermed lønningerne, er den mest dyrebare ressource for alle virksomheder i mediebranchen.

Video sætter store krav til hardware og software i din videoproduktion og det samme gør dine seere, når det kommer til kvaliteten af dit content.

Hvert et minut spildt på teknik, der ikke kører optimalt, er tid taget direkte fra den kreative proces og din virksomheds bundlinie – og netop derfor kan det altid betale sig at få professionel rådgivning til at optimere din produktions workflow.

Føler du dig f.eks. begrænset af et kompliceret liveproduktions setup, og kan det gøres så brugervenligt, at selv Jytte fra Marketing kan styre det? Eller er du i tvivl om, hvordan man kommer i gang med at livestreame professionelt over Microsoft Teams?

Vi har svarene! Kontakt os i dag på 3810 5070, og få professionel rådgivning til lige netop din videoproduktion. 

Sparring med folk, der ved, hvad det handler om

Hos Stjernholm & Co har vi over 20 års erfaring med rådgivning om videoproduktion, så der er ganske få udfordringer, vi ikke har stødt på.

 Her kan du altid få assistance og sparring med folk, der ved, hvad professionel video produktion kræver og handler om.

Udover professionel rådgivning, kan vi projekterer, leverer, installerer og dokumenterer alt det nødvendige udstyr, samt leverer serviceaftaler og løbende support, så I altid er kørende. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med fordelagtig finansiering!

Med en samlet løsning og rådgivning hos os, undgår du at skulle søge hjælp flere steder eller blive en lus mellem 2 negle, når det virkelig gælder. 

Personlig rådgivning med din succes for øje

Hos Stjernholm & Co er din succes vores ambition.

Alle vores rådgivere er folk med videoproduktionserfaring, og du vil mærke, at de er nysgerrige på at forstå din forretning og dine behov. Vi ønsker nemlig at levere den helt rigtige løsning og rådgivning til at få dig hurtigt og sikkert i mål.

Om du har brug for vejledning over telefonen, et besøg af os på din lokation eller en test i vores showroom, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Med os i dit ringhjørne får du personlig rådgivning ud fra jeres ambitioner og med respekt for jeres dyrebare tid.

Kontakt os uforpligtende på 3810 5070 og drag nytte af vores viden.

 

 

Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.