Stjernholm & Co - Hjælp og total-leverandør indenfor videoudstyr!

 

Om Stjernholm & Co

Se kontaktinfo her

Siden 2001 har Stjernholm & Co stilet mod at være Danmarks førende leverandør af video knowhow & løsninger, indenfor hovedområderne:

Streaming løsninger & transmission
Kameraløsninger og studie projekteringer
Storage, arkiv & data infrastuktur til video produktion
Post Produktion
Broadcast & OB løsninger
Udlejning af videoløsninger
Online bestilling for udstyr og tilbehør

SKI-aftale 02.70 AV-Leverandør

 

Vi er total-leverandør med et skarpt fokus på din succes.

Vore kunder er alle, der producerer eller distribuerer video, –  eller ønsker at benytte sig af video og streaming til kommunikation internt såvel som eksternt. Falder din virksomhed ind under en eller flere af disse kategorier, er vi det perfekte sted at starte.

 

Din succes er vores ambition

Stjernholm & Co er meget mere end landets ærligste video tekniske totalleverandør med udstyr, support, træning og knowhow fra a til z.

Alle rådgiverne du møder hos os er folk med både teknisk flair og produktionserfaring fra den virkelige verden. Vores rådgivning tager således udgangspunkt i erfaring og fokus på at dine succesparametre bliver opfyldt.  

Praktiske tests giver dig sikkerhed

Vi sætter en ære i at levere gennemtænkte løsninger, der virker fra første dag og lægger derfor et stort arbejde i at teste mange af produkterne og optimere installationerne inden de står hos dig!

Af samme grund har vi gjort en betragtelig investering i demoudstyr og faciliteter, der gør os i stand til at demonstrere løsninger, vise brugskoncepter, afvikle træning/kurser og lade dig sammenligne forskellige systemer ved siden af hinanden i et realistisk og praktisk miljø.

Teknikken er til for os  – ikke omvendt

Vi tror på, at du får mere succes når teknikken gøres så simpel som mulig.  Vi er verdensmestre i at skære tingene ind til benet og hjælpe kunderne med at prioritere rigtigt med udgangspunkt i de ønskede resultater og ressourcer tilgængelige.

Målet er at blive ved med at simplificere så meget som muligt, – for når teknikken er intuitiv, så kan du fokusere på at være kreativ.

IT Specialist – der forstår kravene til videoproduktion

Video og IT hænger uløseligt sammen. Hos Stjernholm & Co er du i branchens bedste hænder når det kommer til datainfrastuktur til video produktion.

 

Vi tilbyder en komplet palette af software og hardware løsninger, storage, arkivløsninger og “samarbejds software” (MAM og PAM). Mange af Danmarks største medievirksomheder benytter vore løsninger og services i form af løbende support og videreudvikling.

Uden en effektiv og sikker infrastruktur og en plan for arkiveringen af den stigende mængde media, går alt for meget tid med håndtering i stedet for produktion.

 

Vi har den dybdegående viden om de mange specielle forhold, der er gældende for video. Vi samarbejder meget gerne med virksomhedens IT afdeling, så vi sammen sikrer at dennes krav til sikkerhed overholdes, uden at det går ud over effektiviteten i video workflowet.

Tal derfor med os. Træk på vores erfaringer og book et uforpligtende møde.

Kontakt os på 3810 5070 eller sales@stjernholmco.dk hver dag kl. 9-17

Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.