ForsidenCases

Viden der vil spare dig for meget...

Cases

 

 

Vores unikke kunder og deres løsninger

Her kan du læse om nogle af vores mange kunder, deres oplevelser og forskellige løsninger, som er blevet til gennem et tæt samarbejde med Stjernholm & Co.

Har du spørgsmål til nogle af løsningerne eller historierne, er du velkommen til at kontakte os på 3810 5070 eller sales@stjernholmco.dk

 

 Volleyball Danmark

Volley TV Stjernholm & Co

Volleyball Danmark tog sagen i egen hånd og har skabt deres helt egen TV kanal

Målet var at gøre sporten mere synlig og formidle volleyball på højt et niveau til alle volleyball interesserede.

I samarbejde med Stjernholm & Co har Volleyball Danmark defineret ambitionerne, ressourcerne og ønskerne til projektet.

Læs mere om det nyskabende Volley TV projekt her

 

 

 


M2Film

DSCF5993

At vokse fra 8 til 300 medarbejdere krævede ualmindelig Data Storage

M2 Film er klassens frække dreng indenfor både reklamefilm, animationsfilm og entertainment. M2 Film er vokset i et utroligt tempo  fra otte medarbejdere til 300 på 10 år

De er en flok kreative genier der har produceret nogle af de mest epokegørende ting i branchen.­ For eksempel helt-­ud-­til­-kanten-­actionfilm-­commercials om det førhen så ydmyge busselskab Midttrafik. M2 leverer indhold til globale virksomheder og deres verdensomspændende reklamekampagner.

M2Film havde brug for en serverløsning, som kunne tage virksomheden til nye højder. “Ud over plads prioriterer vi  hastighed, kvalitet, sikkerhed og workflow.

Læs mere om hele M2Film projektet og ELEMENTS løsningen her…


Badminton Europe

EuropeanChampionships2014-RAPH4664

Badminton Europe Federation sender titusindvis af streaming timer til badminton fans

Før live streaming havde badminton trange kår rent dækningsmæssigt. I dag kan alle badminton interesserede følge intenst med, takket være badminton europes livestream dækning på youtube.

Kanalen har i skrivende stund over 4 millioner views på YouTube og streamer i dag titusindvis af streaming timer om måneden gratis til alle der kan lide badminton. 

Læs om Badminton Europes streaming succes her…


Se & Hør

Obiwan sehor

I februar havde ugebladet Se og Hør premiere på det til dato mest vidtgående forsøg på at integrere det traditionelle printmedie med nye digitale formater.

En af de hidtil største egenproduktioner var ugebladets første afvikling af Reality Awards. Den stod husets tre fotografer for i “samarbejde” med en lejet teknik løsning fra Stjernholm & Co.

Læs hele historien om Se & Hør’s nye innovative video tiltag her…


NuVenue/MillFactory

Stjernholm & Co Boe Larsen NuVenue MillfactopryVideo blev en naturlig og intuitiv del af musikstudiet

Boe Larsen, en af danmarks førende musikproducere og ejer af det legendariske Millfactory studie i københavn, havde en vision om at tage nu`et ud på nettet og på den måde forbinde artister og fans på helt nye måder.

Teknikken skulle være enkel, men kraftfuld, Det førte bl.a. til omfattende brug af Softron software.

Se videoen og læs her om hvordan det blev løst…  


dBA Media

Stjernholm & Co Henrik Helms dBA Media

Mød Henrik Helms – Hans passion er grunden til, vi elsker vores arbejde!

Vi hylder de skabende, de innovative, de passionerede, de modige.

Dem der sætter barren for alle andre at se op til. De er noget særligt og inspirerer os, til at være og blive bedre hver eneste dag.

Deres passion er ganske enkelt vores drivkraft.

Derfor vil vi gerne vise at vi værdsætter deres inspiration med denne annoncekampagne, der er en hyldest til nogle af de mennesker og kunder som inspirerer os hos Stjernholm & Co.

Læs mere om Henrik Helms og dBA Media


INmotion/dk4

DSCF6304

Softron software tog INmotions OB­vogns fleksibilitet til et nyt niveau

8 kanals HD ingest system, 2 kanals playout, multicam logging og redigering løst med en enkelt Mac Pro computer & Softron software

Læs her hvordan Thomas Holdt og INmotion gjorde det…

 

 


Larsen VFX

DSCF6392

Larsen VFX arbejder tæt sammen med reklamebureauer og produktionsselskaber, når der laves efterarbejde på reklamefilm til biograf, TV og online medier.

Den professionelle tilgang til alle aspekter af billederedigering er blandt de vigtigste parametre for, at Larsen VFX kan servicere deres kunder og løse deres opgaver – og det var omdrejningspunktet, da virksomheden sidste år skulle flytte fra Frihavnen til Bredgade 76.

“I den proces skulle vi bruge en rådgiver, som kunne hjælpe os med at “oversætte” vores kreative og operative behov til maskinkraft- og konfiguration, med respekt for workflowet – og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvordan det hele lykkedes for Larsen VFX kan du læse her…


Nærum Gymnasium

Elever med Cam

Nærum Gymnasium har dristige visioner med skolens nyåbnede medieværksted. Det skal bruges til pædagogisk udviklingsarbejde blandt lærerne og til at producere undervisningsvideoer.

“Nærum Gymnasium lægger stor vægt på nytænkning og udvikling,” fortæller Søren Søberg Poulsen. “Derfor skal medieværkstedet også bruges til pædagogisk udviklingsarbejde blandt lærerne og til at producere undervisningsvideo.”

“I traditionel gymnasieundervisning forbereder eleven sig derhjemme i enrum. Bagefter kommer eleven hen på skolen og får det lærte perspektiveret i plenum. Den læringsmodel vender vi på hovedet, så alle elever kan sidde derhjemme og blive introduceret til et emne via videostreaming. Når de så kommer hen på skolen, kan de gå i dybden med emnet på egen hånd eller i grupper. Det kaldes flipped classroom.”

Bliv inspireret om medieværksted og “flipped classroom” her…


TV Aarhus

tCIMuVNWV4hUDdO7Xe41WRj5X2ZAt90zngX_YD9Cv04Afvikling af kanalen styres fra båden

Claus Pilgaard, måske bedre kendt som “Chili Claus”, er en af ildsjælene bag TVAarhus.

Stationen afvikler bl.a. en række lokale indslag i rotation til borgerne i Århus via Stofa og YouSee kabelnet, og til resten af Danmark via webstreaming.

Samarbejdet og afvikling er muliggjort af en smart teknisk løsning baseret på Softron node/manager software.

Et komplet systemdesign af Stjernholm & Co, der b.la muliggør planlagte liveudsendelser, digital levering af programindhold fra stationens samarbejdspartnere og meget mere.

Mød Chili Claus og læs hele historen her…


Facebook Stjernholm & Co