Er ambitionen et komplet Live streaming studie ?

Er ambitionen et komplet Live streaming studie ?

Engagér publikum med de rette Live streaming løsninger som er tilpasset jeres ambitioner

Med den hastigt voksende udvikling i professionel Livestreaming på bl.a. Facebook, YouTube m.fl., er kravene til kvalitative seeroplevelser vokset gevaldigt.

Næsten hver dag opstår nye “TV stationer” på nettet og kampen om seerne og sponsorernes gunst tiltager løbende i takt med udbuddet.

 

Vil man sikre at publikum bliver hængende og kommer tilbage, skal der leveres billeder, lyd og oplevelser i en kvalitet som engagerer og leverer budskaberne med overbevisning.

Løsninger og projekteringer fra A til Z

Det moderne studie kan etableres i alt fra et hjørne i virksomheden til et stort dedikeret rum.

 

Det kan også være helt mobilt, hvis det kræves. Moderne lysteknik giver flotte billeder uden at lave en masse varme. Selv billigere kameraer kan producere flotte skarpe billeder.

 

Green Screen bagtæppe giver mulighed for at skabe lige præcis, den bagrund man ønsker.

Afhængigt af, hvor mange ressourcer der er til at kunne betjene udstyret og ikke mindst typen af optagelse, der skal laves, sammensætter vi en individuel teknisk løsning, der sikrer en effektiv og sjov arbejdsgang fra ide til færdigt resultat.

Laver I gentagne Live streaming og optagelser og har behov for et fast setup, er et studie måske den rette løsning.

Sammen går vi igennem jeres ambitioner og ønsker og skaber en komplet brugertilpasset løsning, med simple workflows og ikke mindst seernes oplevelse i fokus.

Læs mere om vores Live streaming løsninger til alle formål

Rådgivning og vejledning til det komplette produktionsflow

I modsætning til andre professionelle leverandører, er vi startet bagfra og har rødder i post produktion. Derfor kender vi HELE workflowet fra kameralinsen til playout og distribution af det færdige indhold.

 

 

Det starter med et kamera, og slutter med en streaming platform, der kan engagere publikum og holde styr på alt indhold. Måske har du brug for at distribuere til mange forskellige sociale platforme og måle om, det er en succes. Spring usikkerheden over og tal med erfarne rådgivere, der kan hjælpe jer at få det maksimale ud af den tid, som I investerer.

På den måde sikrer vi, at du altid kan komme godt i gang eller godt videre.

Spørg os på 3810 5070 eller sales@stjernholmco.dk

– Vi er klar med rådgivning som bunder i mange års erfaring med professionelle live streaming løsninger og videoproduktion.

 

En kameraafdeling med viden om hele processen

Uanset om du skal lave Live streaming fra studiet, dokumentar optagelser, skal i vildmarken eller måske på reportage, så hjælper vi dig med at få succes fra start med de rigtige kamera- og studieløsninger.

I vores showroom finder du et stort udvalg af kameraer, optikker, rigge, lydudstyr, lys, videoswitchere, telepromptere, transport tasker, stativer, optagere og alt andet nødvendigt udstyr I og omkring kameraet.

 

Hos hos finder du bl.a. Panasonic, Blackmagic og Sony samt kaskader af tilbehør, der kan hjælpe dig med at få de bedste billeder i kassen.

Ring på 3810 5070 og book en demo eller få en snak om jeres ønsker og ambitioner.

En succes-fokuseret partner fra start til slut

For os handler det om, hvordan vi kan bidrage til, at du, både før og efter købet, får mest mulig succes med dine ideer.

Derfor fokuserer vi ikke bare på at levere det rette tekniske udstyr, men i høj grad også på at kunne levere individuel undervisning, kurser, serviceaftaler og driftsupport, skræddersyet til behovet.

Se det i praksis

Hos os er der selvfølgelig alle muligheder for at se koncepterne i praksis. Du kan nemlig opleve det hele i vores forskellige demorum, hvor vi kan lave individuelle “proof of concept – opstillinger”.

Det sikrer, at du kan danne dig et reelt indtryk, og at vi får de tekniske udtryk helt ned på jorden.

Vi tilbyder også at leje systemer ud, så du kan testkøre inden køb.

 

Du kan læse mere om mulighederne for at leje udvalgte videoløsninger her

 

Læs mere om vores Live streaming løsninger og muligheder til alle formål

 


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.