Streaming løsninger og transmission

 

“Live Streaming er nemt...


                          ...Det svære består i at formidle på en engagerende måde.”
 

Få alle med – også dem derhjemme.

Succes med at formidle og streame live på en troværdig måde, starter med en seriøs tilgang til dem ude på den anden side af skærmen. Det indebærer en engageret formidling med gode billeder og lyd til at fastholde dem, man kommunikerer til.

Hvad skal der til?

Nøglen til at komme i gang starter med et møde, hvor vi finder ud af, hvad der skal til. Live Streaming er nemt, det svære består i at formidle på en engagerende måde. Her spiller den rette teknik og sammensætning af løsningen en afgørende rolle.

 

Fremtiden er levende billeder

Webinarer, begivenheder, forelæsninger, intern/ekstern kommunikation, uddannelse, foredrag, sport… kun fantasien sætter grænser for, hvor livestreaming kan udnyttes til at nå dem, der ikke kan være til stede.

Vi hjælper med at afdække behovet, designe den rette løsning, implementere og uddanne.

Udstyr fra a til z

Det starter med et kamera, og slutter med en streaming platform, der kan engagere publikum og holde styr på alt indhold. Måske har du brug for at distribuere til mange forskellige sociale platforme og måle om, det er en succes.

Spring usikkerheden over og tal med erfarne rådgivere, der kan hjælpe virksomheden med at få det maksimale ud af den tid, som I investerer.

Vi designer, projekterer og producerer skræddersyede løsninger!

  • Komplette WebTV Studier
  • Små OB Vogne / Mobile produktions enheder. 
  • Smart video produktion i auditorier eller andre faste installationer med streaming
  • kompakte “Fly-Away” systemer der kan betjenes af en mand
  • Avancerede automatiserede installationer til formidling eller dokumentaton i broadcast kvalitet  i et begrænset område, mødesal eller studie.

Lej eventuelt en af vores Live Streaming løsninger for at få ambitionerne prøvet af, inden du tager den endelige beslutning.

Læs mere om muligheder og leje løsninger her

 

Vi har hos Stjernholm & Co gjort det til et af vores specialer at bygge færdige, mobile løsninger med stor fleksibilitet og nem betjening, der kan flyttes, betjenes og sættes op af en mand på ganske få minutter.

 

Løsningerne er også velegnet til permanente installationer, hvor man ønsker at kunne streame og/eller optage live video.

 

Udstyret består af  HD video switchere/mixere, Kameraer, lydudstyr, monitorer, computerafvikling, optagere/afviklere og alle nødvendige kabler – altsammen tilpasset dit behov og pengepung.

 
 

Uanset din applikation, så kontakt os på 3810 5070 og lad os give et bud på din løsning eller demonstrere nogle af mulighederne i vores veludstyrede showrooms.

 


Vi er også specialister i komplette vMix løsninger, implementering og konfigurationer der giver næsten ubegrænsede muligheder for automatisering og uhyre simpel betjening for brugerne.

 

 

Vi leverer løsninger til bl.a.:

Erhvervslivet

Spar penge ved at effektivisere den interne kommunikation ved f.eks at have færre stormøder, kommuniker budskaber kort og præcist, transmitter til øvrige grene af virksomheden. Del viden imellem afdelinger, visualiser problemstillinger, optag produktdemonstrationer og produkt træning.

Det mobile studie kan være med alle vegne – og en enkelt kommunikations medarbejder kan håndtere video anlæg og produktion.

Sportsforeninger

Simplificerede og brugertilpassede løsninger til sportsverdenen – Kontakt os på 7023 7108 eller sales@stjernholmco.dk

Livestream turneringer og afgørende sport events til alle dem der ikke kan være med.

Bare fordi det er en “smal” sportsgren kan der sagtens være et stort publikum i Danmark, Norden, Europa, Verden! – Læs mere her

Vores rådgivning rækker over alt i projektet. Fra design af produktionssystem til livestreamings-platform, konfigurering, undervisning, igangsætning og finansiering.

Simplificerede og brugertilpassede løsninger til sportsverdenen – Kontakt os på 3810 5070 eller sales@stjernholmco.dk

Læs her om bl.a. Volleyball Danmark der tog sagen i egen hånd

 

 

 

 

ObiWan Live Streaming løsning fra Stjernholm & CoUniversiteter & Skoler

Optag og stream forelæsninger, lav projekter, skole-tv og medietræning som en del af undervisningen.

 

Dæk særlige events på skolen med stil, lav teater, soaps og underholdning. Vores mobile, en-mands betjente løsninger gør det nemt at komme rundt på campus med det nødvendige udstyr.

 

Forventningerne hos den unge generation til at kunne se “hvad som helst – når som helst” har aldrig været større.

 

Mange universiteter og læreanstalter overraskes over de unges forventninger til f.eks at kunne se og gense forelæsninger når de har brug for det.

 

Med vores store erfaring på dette område kan vi hjælpe jer til en løsning der virker.

 

Kirker / House of worship

Et område i en rivende udvikling.

Transmittér eller optag kirkemøder, koncerter, konferencer, dåb, Bryllup, konfirmation, begravelse og prædiken til resten af familien. Upload mindet til YouTube.

Udbred prædiken til et større publikum og gør det muligt at se eller gense, når publikum har lyst.

Subtil installation og robotkameraer gør det muligt at have en meget diskret, æstetisk installation.

 

 

Spillesteder

Vis hvad der foregår live på nettet, eller udenfor spillestedet. Lav storskærms præsentation i salen så alle kan se hvad der foregår tæt på. Producer koncertoptagelser til promotion og til de bands der optræder. Upload til Youtube eller stream live.

Alt samlet i en enhed samt kameraer med indbygget kamerassistent, der følger personen foran kameraetKonferencer & Møder

Optagelse og arkivering af vigtige møder, Public Service og arkivering i byrådsale. Mange brugere af konference vil ofte ønske transmission via internet eller optagelse til et bredere publikum.

 

Radiostationer

Skab merværdi for lytterne ved at sende live fra studiet. Dette kan kombineres med informativ automatiseret grafik og på den måde øge værdien yderligere.

 

Smarte løsninger til MultiCam Produktion

Elegante løsninger med filbaserede recordere, videoswicher og smart software, kan kraftigt nedbringe produktionstiden på MultiCam produktioner.  Vi har geniale løsninger der kan spare store mængder tid.

Book en demo på 3810 5070

Prøv mulighederne af ved at leje først

Leje kan være alletiders mulighed for at prøve ambitionerne af inden beslutning om at købe. Derfor giver vi mulighed for at leje, hvor vi hjælper med alt det tekniske/praktiske og giver en grundig instruktion før eventet foregår. Efterfølgende deltager vi gerne i evaluering og kommer med forslag til eventuelle forbedringer.

Læs mere om lejemuligheder her

Ønsker I nogen til at betjene udstyret?

Der kan i udlejningsaftalen også tilbydes en erfaren producer til at betjene udstyret. Vi kommer med udstyret, sætter det op og sørger for produktionen under hele arrangementet.

Kontakt os på 3810 5070 og hør mere om udlejningsmulighederne.

Hvis målet er succes, så kontakt os og fortæl om dine drømme og ambitioner på 3810 5070 – så finder vi i fællesskab den helt rigtige løsning på alt indenfor live streaming.

Spar tid når du producerer web-tv med ambitioner og flere kameraer

Live video produktion kan spare utrolig meget tid ved at omgå den ofte tidskrævende post produktion (efterbearbejdning).

Klip mens der optages, tilsæt grafik mens der optages. Efterbearbejdningen kan på denne måde reduceres til at klippe fejl ud og

korte budskabet ned.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én mand formidler effektivt budskabet live, med vores custom løsninger.

 

4K OB vogn i en kuffert der kan rulle

4K OB vogn i en kuffert der kan rulle - Stjernholm & Co

Ovenstående eksempel er et komplet produktionssetup, med live switching, grafik, intercom, recording og playout i 4k.

Der kan tilsluttes og kontrolleres op til 8 kamerakæder med ATEM CCU og intercom via optisk fiber, der rækker op til 100 mtr i 4k.

Systemet er komplet med både billede og lyd, med microports og indbygget audio-mixer.

 

Flightcasen er special-bygget på mål, med indbygget køling, lige til at tage med, og sætte op på få minutter. Man åbner låget, tilslutter strøm, kameraer og transmissionssystem og så er man i gang!

 

Playout foregår via Softron OnTheAir. Grafik, uploades direkte fra photoshop eller som ekstern fill/Key.

Kontakt os på 3810 5070 og få en uforpligtende snak om muligheder eller demonstrationer

 

 

Læs mere om mulighederne for at prøve og leje streaming løsninger!

 

 

 

 

 


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.