Kamera løsninger & studier

Den rigtige viden er vejen til den rigtige kameraløsning...

I Kameraafdelingen finder du et stort udvalg af optikker, rigge, lydudstyr, lys, transport tasker, stativer, optagere og alt andet nødvendigt udstyr I og omkring kameraet.

Panasonic, Blackmagic og Sony samt kaskader af tilbehør.

Vi er leveringsdygtige i de fineste optikker fra f.eks Panasonic, Zeiss, Voigtländer, Tokina, Sigma og Samyang, samt teleprompter og solidt rig tilbehør fra Wooden Camera.

Kamera, lys, lyd og....... Værsgo! 

Det moderne studie kan etableres i alt fra et hjørne i virksomheden til et stort dedikeret rum. Det kan også være helt mobilt, hvis det kræves. Moderne lysteknik giver flotte billeder uden at lave en masse varme.

Selv billigere kameraer kan producere flotte skarpe billeder. Green Screen bagtæppe giver mulighed for at skabe lige præcis, den bagrund man ønsker.

Afhængigt af, hvor mange ressourcer der er til at kunne betjene udstyret og ikke mindst typen af optagelse, der skal laves, sammensætter vi en individuel teknisk løsning, der sikrer en effektiv og sjov arbejdsgang fra ide til færdigt resultat.

En succes-fokuseret partner fra start til slut

For os handler det om, hvordan vi kan bidrage til, at du, både før og efter købet, får mest mulig succes med dine ideer.

Derfor fokuserer vi ikke bare på at levere det rette tekniske udstyr, men i høj grad også på at kunne levere individuel undervisning, kurser og driftsupport, skræddersyet til behovet.

Er ambitionen et komplet studie fra A til Z ?

Laver I gentagne Live streaming og optagelser og har behov for et fast setup, er et studie måske den rette løsning.

Sammen går vi igennem jeres ambitioner og ønsker og skaber en komplet brugertilpasset løsning, med simple workflows og ikke mindst seernes oplevelse i fokus.

 

Se det i praksis

Hos os er der selvfølgelig alle muligheder for at se koncepterne i praksis. Du kan nemlig opleve det hele i vores forskellige demorum, hvor vi kan lave individuelle “proof of concept - opstillinger”. Det sikrer, at du kan danne dig et reelt indtryk, og at vi får de tekniske udtryk helt ned på jorden. 

Vi tilbyder også at leje systemer ud, så du kan testkøre inden køb.

Rådgivning og vejledning til produktionsflow

I modsætning til andre forhandlere af kameraudstyr er vi startet bagfra, og har rødder I post production. Derfor kender vi HELE workflowet fra kameralinsen til playout og distribution af det færdige indhold.

Ganske enkelt har vi fokus på, om det kamera og tilbehør du køber også er kompatibelt med dit øvrige udstyr og workflow - og om fordele og ulemper ved at arbejde på Mac eller PC, Final Cut, Adobe Premiere eller Avid Media Composer afhængig af hvilken type produktion du laver.

På den måde sikrer vi, at du altid kan komme godt i gang eller godt videre.

Spørg os på 3810 5070  - Vi er klar med rådgivning som bunder i mange års erfaring med produktion.

Ingen har tid eller råd til at produktionsfaciliteterne eller udstyret går ned.

Det kan gå ud over dine kunder, hvis tingene ikke spiller og vi VED hvad det koster i tabt arbejde, mistede data og logistik, når udstyret ikke makker ret, – for vi har været der selv!

Derfor har vi specifikke Stjernholm ProCare support aftaler, som er tilpasset til dit professionelle videoarbejde!

Kontakt os og træk på vores mange års erfaring og viden, der dækker:
Kamera, lys, lyd, studie, efterbearbejdning og streamingløsninger i alle kategorier og størrelser. 

Tlf.: 3810 5070 eller sales@stjernholmco.dk


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.