Broadcast & OB løsninger

Klippestabile afviklinger, fleksibilitet og nytænkning

Nutidens broadcast løsninger kræver effektive workflows, stabilitet og de rette support- og backup muligheder, i den stadigt stigende konkurrence.

Stjernholm & Co's mangeårige ekspertise og erfaring i Broadcast- og OB løsninger, kan hjælpe jer med at skabe muligheder og løsninger, der øger effektiviteten langt længere end blot det som opleves ved første øjekast.

Løsningerne er gennemtænkte og workflowet er optimeret til det maksimale, med udgangspunkt i jeres ambitioner og publikums oplevelser i det rette fokus.

 

Med den seneste udvikling på Broadcast markedet, hvor bl.a. SMTPE fiber løsninger fra Blackmagic har skruet prisen helt i bund for kamerakæder, kan det ofte være en god idé at kunne få prøvet mulighederne af i praksis.

 

Det kan du selvfølgelig hos os. Vi laver gerne test opstillinger og gennemgår fordele og ulemper i de forskellige scenarier, - både når det gælder Playout og Ingest, Storage til optagelser, Switchere, Kameraer, Infrastruktur og workflows.

 

 

 

I samarbejdet klarlægger vi sammen, om I blot har behov for en enkel løsning eller komplette projekteringer hvor Stjernholm & Co er tovholder på at gøre jeres ambitioner til succes.

 

Vi er kendte for at tænkte rent ud af boksen og skære ind til benet, for at sikre løsningerne har mennesket i fokus og ikke omvendt. - Også når det gælder missionskritiske installationer, support, undervisning, m.m.

 

 

 

Vores løsninger kendetegnes af viden, gennemtanke og enkelhed, fordi vi kender produktionsflowet til bunds, lige fra linse til afvikling og distribution.

Kontakt os på 3810 5070 eller sales@stjernholmco.dk

...og få en uforpligtende snak eller aftale om et møde hos jer eller os.

- Vi hjælper selvfølgelig også hele vejen med evt. leasingfinasiering af projekter og løsninger

Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.