NYHED! M2-chip: Opgradér dit workflow med den nye Mac mini

NYHED! M2-chip: Opgradér dit workflow med den nye Mac mini

– Du får en kraftfuld ydeevne og enorm alsidighed i én kompakt pakke.

Den nye Mac mini er en kraftfuld og alsidig stationær computer, der er designet til at håndtere alt fra almindelige arbejdsopgaver over gaming til meget avancerede redigering projekter. Med den nye M2 chip og M2 Pro, er den nye Mac mini den vildeste model nogensinde.

M2 chippen sørger for at du kan klare de mest krævende opgaver med lynets hast, mens M2 Pro tager det endnu et skridt videre, og giver dig mulighed for at håndtere beregning tunge opgaver som redigering af store billedfiler og 8K ProRes-video.

Mac mini kører på macOS Ventura, som giver dig mulighed for at køre dine foretrukne apps hurtigt og nemt. Og med over 15.000 apps og plug-ins, der er optimeret til M2 og M2 Pro, er mulighederne nærmest uendelige.

Designet er ikonisk og kompakt, og Mac mini kan udkonkurrere stationære computere, der er langt større end den selv, takket være den effektive og kraftfulde ydeevne.

Hukommelsen er i topklasse, med mulighed for at konfigurere din Mac mini med mellem 8 GB og 24 GB hukommelse på M2 og mellem 16 GB eller 32 GB på M2 Pro.

Mac mini har også ren flash-lagring på helt op til 8 TB SSD, hvilket er op til fire gange så meget som den forrige generation, og giver dig masser af plads til dine fotos, videoer, filer og apps.

Sikkerheden er også i topklasse, takket være M2 og macOS Ventura's brancheførende anonymitets- og sikkerhedsfunktioner, inklusiv indbygget beskyttelse mod malware og virus. Med denne Mac mini, er du sikret en kraftfuld og alsidig stationær computer, der er klar til at håndtere alt hvad du brænder for.

 

M2: den næste generation af professionelle chips til krævende projekter

M2 Pro giver dig masser af power til at klare endnu mere krævende projekter. Med op til 12-core CPU og næstegenerations neural Engine kommer der fart på professionelle arbejdsgange. Med op til 19-core GPU får den grafiske ydeevne et kæmpe boost, både til arbejdsopgaver og underholdning.

M2 Max er skabt til at skubbe opfindsomheden og kreativiteten til nye højder. Med samme næstegenerations 12-core CPU som M2 Pro, har M2 Max dobbelt så meget hukommelsesbåndbredde, op til tre gange større samlet hukommelse og op til 38 GPU-kerner.

 

M2:

  •  8‑core CPU

  • 10‑core GPU

  • Op til 24 GB samlet hukommelse

  • 100 GB/s hukommelses­båndbredde

 

 

M2 PRO:

  • Op til 12-core CPU

  • Op til 19-core GPU

  • Op til 32 GB samlet hukommelse

  • 200 GB/s hukommelses­båndbredde

M2 Max dobbelt så meget hukommelsesbåndbredde, op til tre gange større samlet hukommelse og op til 38 GPU-kerner i forhold til M2 pro.

 

Den ultimative professionelle bærbare: MacBook Pro med M2 Pro og M2 Max - klar til at tage din kreativitet og produktivitet til nye højder

Apple præsenterer samtidig den næste generation af professionelle chips, M2 Pro og M2 Max, til MacBook Pro. Disse chips er de stærkeste og mest effektive nogensinde i en professionel bærbar computer. De leverer en exceptionel ydeevne, uanset om den er tilsluttet strøm eller ej, og nu har den endnu længere batteritid.

MacBook Pro fås i modeller på 14" og 16". De kan begge konfigureres med M2 Pro- eller M2 Max-chippen og løfter professionel ydeevne op på et helt nyt niveau for bærbare computere. Modellen på 16" har den længste batteritid for en Mac nogensinde. Begge modeller holder hastigheden, uanset om de er tilsluttet strøm eller kører på batteri.

MacBook Pro er opbygget med ren flash-lagring, der er designet til at håndtere store mængder data med hurtig adgang og overførsel. Det er også udstyret med avancerede temperatur-systemer, der sørger for at holde temperaturen nede, selv under de mest krævende arbejdsgange.

Invester i den næste generation af professionelle chips og oplev en bærbar computer, der løfter din kreativitet og produktivitet til nye højder.

 

Er du i tvivl om hvilke konfigurationer som er de rette til dine opgaver og produktionskrav nu og fremover? - Så giv os et ring på 3810 5070 eller skriv på sales@stjernholmco.dk

 

Hvorfor skal du investere i Mac hos Stjernholm & Co?

To ord:  Ekspert viden & Stjernholm ProCare support!

Vi tester og afprøver hele tiden ydelser og nye konfigurationer i kombination med et utal af perifert tilbehør og udstyr. Det er med til at sikrer at de løsninger vi leverer, rent faktisk yder og fungerer som du forventer. Vi rådgiver i din unikke sammenhæng, og lever af langvarige tætte kunde relationer.  Vi leverer hele den verden af løsninger og produkter der passer i og omkring dine unikke, professionelle behov.

Vi ved ganske enkelt hvad det vil sige at have en deadline, og vores serviceprodukter er derfor 100% tilpasset den professionelle virkelighed. Vi tester altid produkterne med virkelighedens behov i mente, så vi kan fortælle dig præcis hvad du får ud af din investering. 20 år indenfor post production, gør at vi kender udfordringerne.

Kontakt os på 3810 5070 eller sales@stjernholmco.dk, hvis du vil vide mere om mulighederne med Mac til din videoproduktion!

Vil du ringes op af vores eksperter i Post produktion og snakke konfigurationer ? Så klik her og udfyld formularen.


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.