10GbE er videonetværk uden kompromis!

10GbE er videonetværk uden kompromis!

10 GbE til alle

Med 10GbE netværk kan alle arbejde direkte på shared storage enklere og hurtigere end nogensinde før, selv med tungt og vanskeligt materiale.

Det betyder, at der ikke længere er behov for at flytte store mængder data imellem arbejdsstationerne, og at alle kan arbejde lynhurtigt sammen, med samme eller bedre hastigheder end man er vant til fra direkte tilsluttet storage.

 

Tidligere har disse lynhurtige teknologier været temmelig kostbare, men er i dag kommet ned i et prisleje hvor alle kan være med. 10GbE tilsluttes til stort set alle computere med enten et indstikskort eller en Thunderbolt boks.

Med Thunderbolt kan selv en laptop komme på 10GbE netværk, og derved blive en effektiv videoredigering!

10 GbE er NUL kompromis!

Vores NaStar shared storage system til videoproduktion tillader f.eks at op til 8 arbejdsstationer kan tilsluttes direkte med sin egen dedikerede 10GbE forbindelse, uden kompliceret setup eller konstant vedligeholdelse,  som det f.eks er tilfældet med et SAN netværk.

 

Med 10GbE er der intet kompromis, og i mange tilfælde kan husets eksisterende kabling benyttes.

I næsten alle nye installationer vi laver i dag, benyttes næsten udelukkende 10GbE.

Få den rette rådgivning

10GbE netværk og shared storage til videoproduktion er en helt særlig deciplin, der kræver at forarbejdet gøres rigtig godt.

Hør mere om de mange muligheder for at effektivisere der hvor det gavner mest, med lynhurtig infrastuktur og shared storage løsninger,  ved at aftale et møde med en erfaren rådgiver der ved hvad det drejer sig om.

Ring 3810 5070 og få en snak om mulighederne eller skriv til os på mail.  Det er helt uforpligtende.

Hent og læs mere i vores gratis guide!


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.