Stjernholm & Co er eksklusiv Cintel forhandler i Danmark

Stjernholm & Co er eksklusiv Cintel forhandler i Danmark

Kreativiteten fra film, kombineret med en revolution i design!

Ingen anden virksomhed i verden har mere erfaring i scanning af film end CINTEL, der siden 1927 har leveret filmudstyr.

Firmaet blev for år siden købt af Blackmagic Design, der har tilsat den nyeste teknologi og gentænkt filmscanner-konceptet for at producere den nye Blackmagic CINTEL filmscanner til en pris der gør den yderst interessant for et helt nyt marked.

Den nye CINTEL scanner er smukt designet og er så tynd, at den kan monteres på en væg!

Scanneren klarer 35 mm og 16 mm film op til 30 fps i Ultra HD-opløsning i real-time, scannet direkte ind i Davinci Resolve software der medfølger i fuld version. Tilslutning foregår via ét thunderbolt kabel.

Nu kan du bruge film til post produktion eller arkivere millioner af timers filmbaseret indhold i Ultra HD, klar til fremtidens TV distribution.

 

Blackmagic CINTEL film scanner er en komplet løsning på film scanning . Image Mill stabilisering og korn reduktion, en enkelt 35mm film gate (16mm købes separat), to film spoler, et sæt af fire rengørings ruller, DaVinci Resolve software og fødder til bord placering er også inkluderet.

I modsætning til mange film produkter, er der ikke nogen former for licenser eller gebyrer nu eller i fremtiden ved ejerskab af en Blackmagic Film Scanner.

Stjernholm & Co er eksklusiv forhandler!

Vi er stolte over at være udvalgt som den bedste samarbejdspartner i Danmark af Blackmagic og repræsenterer Cintel filmscannere eksklusivt i Danmark & Norge.

Kontakt os på 3810 5070 for mere information.


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.