Stjernholm & Co udnævnt til Danmarks eneste Synology Integrator og Media specialist

Stjernholm & Co udnævnt til Danmarks eneste Synology Integrator og Media specialist

Synology udnævner Stjernholm & Co som eneste danske System Integrator og Media specialist

Synology har pr. 1. januar 2019 udnævnt Stjernholm & Co som deres eneste danske System Integrator og Media Specialist med udgangspunkt i Stjernholm & Co’s video storage ekspertise og mangeårige erfaringer om videoformater, storage systemer, sikkerhed, samarbejde, review processer, arkivering, media management, IT infrastruktur og højhastighedsnetværk.

 

Altsammen ting der er nødvendige for at beherske workflows der involverer flere mennesker og hvor sikkerhed, tidsbesparelser og effektivitet er et naturligt krav for virksomheden i det daglige.

Direktør Morten Stjernholm udtaler om samarbejdet:

“Vi er stolte over at Synology har peget på os, som deres eneste danske System Integrator og Media specialist. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at leve op til tilliden med vores ekspertise og bl.a. unikke support muligheder, som er tilpasset mediebranchens særlige krav til effektivitet. Det kan hjælpe med til at holde medarbejdernes fokus på det kreative, og minimere unødvendige bekymringer for virksomhedens værdifulde videodata. Det gælder alt fra 2-3 mands løsninger til komplette installationer, for produktions- og mediehuse med 10 til 300 medarbejdere”.

“Vores mange år i branchen med konstant innovation, har givet os en viden og erfaringsgrundlag i  workflows og storageløsninger, som vores kunder kan nyde godt af. Lige fra den komplette projektering til hands-on”

Ikke kun til videoproduktion 

Også når det gælder håndtering af produktionsdokumenter, budgetter, økonomi, backup af maskiner i et helt hus, offsite backup eller lign, leverer vi kosteffektive løsninger og supportmuligheder, der tager jeres unikke data og arbejde seriøst.

 

Kunderne tæller bl.a. nogle af Danmarks mest innovative video og filmproducenter, post production huse, new media virksomheder, presse, uddannelses institutioner, erhvervsvirksomheder og broadcastere.

 

Når der skal arbejdes hurtigere og smartere sammen inden for videoproduktion, kræver det gnidningsløse serverløsninger, support, infrastruktur og workflows, der afspejler kravet til effektivitet og ikke mindst behovet for at se resultater på bundlinjen.

 

“Som den eneste forhandler i Danmark har vi også kapacitet til at kunne opsætte en hel klippegang i vores dertil indrettede maskinrum og gennemteste den samlede løsning inden levering og installation. Det tillader os at være effektive og håndtere alle typer installationer, uden at skulle genere produktionen hos kunderne”, fortæller Mathias Nielsen, workflow specialist i Stjernholm & Co’s Data team.

“Video fylder meget og stiller store krav til hardware og software. Hvert minut spildt på teknik der ikke kører optimalt, tung data kopiering og backup, er tid taget direkte fra den kreative proces og virksomhedens bundlinje - …og netop derfor kan det altid betale sig at få professionel hjælp til at optimere virksomhedens workflows og storage løsninger”, slutter Mathias Nielsen.

 

Kontakt Datateamet på 3810 5070 og få en aftale om et møde hos Jer eller os.. eller bare en snak om mulighederne


Kontakt os på +45 3810 5070 / sales@stjernholmco.dk - Man-Fre kl. 9-17.

Kun rådgivning, salg og udlejning til CVR registrerede virksomheder og offentlige institutioner.